8.5 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

N-a respectat carantina: Bucureștean găsit în gara Bistrița Nord

Jandarmii au găsit aseară, în gara Bistrița Nord, un tânăr din București. Acesta ar fi trebuit să fie în carantină, în capitală. A fost amendat și apoi cazat pe timp de noapte la Centrul Primăriei. Alți șase tineri au fost sancționați pentru că se plimbau pe barajul Colibița….pe timp de noapte.

Controalele privind respectarea regulilor impuse de la nivel central, din cauza pandemiei, sunt efectuate zilnic.

Aseară, jandarmii au decoperit în gara Bistrița un bucureștean. Tânărul trebuia să fie în carantină, în capitală.

A fost amendat și apoi cazat pe timp de noapte în Centrul de cazare al Primăriei Bistrița.

”Duminică seara în jurul orei 19.30, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil au depistat în Gara Bistrița Nord un bărbat care ar fi trebuit să se afle în carantină la domiciliu. Acesta este din București și are 33 de ani. Având în vedere faptul că nu are domiciliul în municipiul Bistrița, acesta a fost cazat la Centrul de Noapte” explică jandarmii bistrițeni.

Totuși, pentru a-l caza, avea nevoie de testarea COVID. A fost anunțat Comitetul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, care a rezolvat ca bucureșteanul să fie testat pentru COVID înainte de a fi cazat. Spre fericirea tânărului, acesta a fost depistat negativ.

Alți șase tineri au fost amendați de jandarmi pentru că se plimbau pe barajul lacului Colibița…pe timp de noapte.

Tot la acest sfârșit de săptămână, jandarmii montani Colibița au depistat un grup de 6 tineri care se plimbau în zona barajului Colibița, după ora 23.00, fără a avea un motiv bine întemeiat și fără a avea asupra lor declarații pe proprie răspundere. Cei 6 tineri sunt din Bistrița, Prundu-Bârgăului și Ilva-Mare și au declarat că doreau doar să admire peisajul și să viziteze zona. Au fost aplicate 6 sancțiuni: două amenzi în valoare totală de 1.000 de lei și 4 avertismente scrise” se arată în comunicatul IJJ BN.

În acest weekend jandarmii au aplicat în total 104 sancțiuni, astfel: 61 de avertismente scrise, respectiv 25 de amenzi în valoare totală de 14.550 lei.

Abaterile sancționate sunt:

  • nerespectarea măsurilor privind măsurile de protecție individuală
  • nerespectarea măsurilor privind libera circulație în intervalul 23.00-05.00
  • pătrunderea în fondul forestier fără drept
  • consumul de alcool în spațiul public neamenajat
  • cerșetoria.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: