26.9 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

NĂSĂUD: A vrut să-i taie gâtul cu cuțitul! Acum e reținut!

O altercație a avut loc acum două zile, în Năsăud. După pumni și picioare, unul dintre bărbați a scos cuțitul și l-a tăiat pe celălalt în zona gâtului. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

Doi bărbați s-au întâlnit miercuri, la intrarea pe stadionul din Năsăud. Din vorbă în vorbă au ajuns la certuri.

Nu a durat mult și certurile s-au transformat în lovituri cu pumnii și picioarele. La un moment dat, tânărul de 28 de ani a scos un cuțit și l-a tăiat pe bărbatul de 47 de ani în zona gâtului.

În urma agresiunii, bărbatul de 47 de ani a ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tânărul de 28 de ani a fost depistat și condus la sediul Poliției Năsăud pentru efectuarea de cercetări”, anunță reprezentanții IPJ BN.

În urma declarațiilor, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat în fața judecătorului, cu propunere de arestare preventivă. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!