22.3 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

NĂSĂUD: A vrut să-i taie gâtul cu cuțitul! Acum e reținut!

O altercație a avut loc acum două zile, în Năsăud. După pumni și picioare, unul dintre bărbați a scos cuțitul și l-a tăiat pe celălalt în zona gâtului. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

Doi bărbați s-au întâlnit miercuri, la intrarea pe stadionul din Năsăud. Din vorbă în vorbă au ajuns la certuri.

Nu a durat mult și certurile s-au transformat în lovituri cu pumnii și picioarele. La un moment dat, tânărul de 28 de ani a scos un cuțit și l-a tăiat pe bărbatul de 47 de ani în zona gâtului.

În urma agresiunii, bărbatul de 47 de ani a ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tânărul de 28 de ani a fost depistat și condus la sediul Poliției Năsăud pentru efectuarea de cercetări”, anunță reprezentanții IPJ BN.

În urma declarațiilor, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat în fața judecătorului, cu propunere de arestare preventivă. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!