4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

Năsăudenii se pregătesc de Campionatul Balcanic! Shotokan Dojo participă cu patru sportivi

Sportivii pregătiți de sensei Ionel Brezoi sunt în febra pregătirilor. În 20-22 aprilie merg la Târgoviște pentru a participa la Campionatul Balcanic de karate WUFK.

Multă determinare și dorință de câștig în această perioadă în sala de antrenamente în care sensei Ionel Brezoi pregătește sportivii clubului său, Shotokan Dojo Năsăud. După ce au cucerit nu mai puțin de zece medalii la Campionatul Național, patru dintre sportivi țintesc și mai sus – vor să învingă și la Campionatul Balcanic.

Competiția va fi organizată la Târgoviște în perioada 20-22 aprilie, iar năsăudenii merg cu mare încredere acolo, având în vedere ultimele rezultate din concursuri, când au surclasat cluburi de renume din România.

Shotokan Dojo Năsăud intră în competiție cu patru sportivi:

Szep Octavian – 7 ani

Emma Suciu – 9 ani

Ionela Hărăpașcu – 10 ani

Raul Brezoi – 11 ani

Foto: arhivă Ionel Brezoi

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: