13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

Năsăudenii se pregătesc de Campionatul Balcanic! Shotokan Dojo participă cu patru sportivi

Sportivii pregătiți de sensei Ionel Brezoi sunt în febra pregătirilor. În 20-22 aprilie merg la Târgoviște pentru a participa la Campionatul Balcanic de karate WUFK.

Multă determinare și dorință de câștig în această perioadă în sala de antrenamente în care sensei Ionel Brezoi pregătește sportivii clubului său, Shotokan Dojo Năsăud. După ce au cucerit nu mai puțin de zece medalii la Campionatul Național, patru dintre sportivi țintesc și mai sus – vor să învingă și la Campionatul Balcanic.

Competiția va fi organizată la Târgoviște în perioada 20-22 aprilie, iar năsăudenii merg cu mare încredere acolo, având în vedere ultimele rezultate din concursuri, când au surclasat cluburi de renume din România.

Shotokan Dojo Năsăud intră în competiție cu patru sportivi:

Szep Octavian – 7 ani

Emma Suciu – 9 ani

Ionela Hărăpașcu – 10 ani

Raul Brezoi – 11 ani

Foto: arhivă Ionel Brezoi

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: