-7.6 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 19, 2022

FOTO – MUREȘENII BÂRGĂULUI: Victime ale unui accident, au devenit cascadori! Au ieșit singuri din mașina răsturnată!

Trei persoane care au suferit un accident de circulație, aflându-se în aceeași mașină, și-au făcut curaj și au ieșit singuri din mașina răsturnată. Autoturismul a ajuns pe plafon, însă aceștia au reușit să se salveze. Totul s-a petrecut în Mureșenii Bârgăului.

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp la ieșire din localitatea Mureșenii Bârgăului. Pasagerii unei mașini și șoferul au scăpat ca prin minune după ce mașina a ajuns cu roțile în sus.

Cele trei persoane nu au așteptat să ajungă echipajele de intervenție și au reușit să iasă singuri din autoturism.

„Din primele date, un autoturism în care se aflau trei persoane s-a răsturnat (a rămas pe plafon). Toate cele trei persoane (adulte) au ieșit din mașină. Echipajul de prim ajutor SMURD va evalua din punct de vedere medical”, informează purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de prim ajutor SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

«Pe DN17, în localitatea Mureșenii Bârgăului, o șoferiță de 21 de ani din județul Botoșani, care circula pe direcția Vatra Dornei – Bistrița, a pierdut controlul volanului, răsturnându-se în șanțul din stânga direcției sale de mers. Accidentul nu s-a soldat cu victime, fiind doar pagube materiale – avarii la autoturism. Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ», a declarat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...