25.8 C
Bistrița
joi, iulie 29, 2021

A vrut să se bucure de Paște, în libertate!

Un bărbat din Nimigea a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița. Deși mandatul a fost emis în 4 aprilie, acesta s-a bucurat de Sărbătorile Pascale, în libertate. Bărbatul era căutat la nivel național.

În 4 aprilie, Judecătoria Năsăud a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru un bărbat din Nimigea. Deși acesta trebuia pus imediat în aplicare, bărbatul nu a fost găsit la domiciliu.

Astfel, poliția l-a dat în căutare la nivel național.

Totuși, după sărbătorile Pascale, omul s-a lăsat… găsit. Polițiștii l-au ridicat din localitatea de domiciliu și l-au încarcerat.

„La data de 11 aprilie a.c., polițiștii l-au depistat, pe raza comunei Nimigea, pe un bărbat, de 42 de ani, din localitate, urmărit la nivel național. Pe numele bărbatului, Judecătoria Năsăud a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la pedeapsa de 2 ani închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița”, explică reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...