9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Ne pregătim tricourile? Recordul pozitiv de temperatură al toamnei se înregitrează astăzi!

Temperatura din județul Bistrița-Năsăud cunoaște astăzi recordul pozitiv al toamnei. Temperaturile vor varia, iar maxima așteptată astăzi este de 23 de grade Celsius.

Astăzi, va fi înregistrat un record pozitiv de temperatură în județul Bistrița-Năsăud. Maxima va atinge 23 de grade Celsius.

„Procesele ciclogenetice de intensitate mare din bazinul Mării Mediterane vor determina transportul unor mase de aer cald, de origine sub-tropicală, dinspre nordul continentului african, către latitudinea țării noastre.
Astfel, începând de la noapte, vom asista la o creştere substanțială a regimului termic din județul nostru, abaterea pozitivă față de normele climatologice depăşind şi 10°C! Cu alte cuvinte, va fi mai cald decât în mod normal, pentru o zi de noiembrie, cu peste 10°C”, explică Mihai O. Bălan, administratorul Meteo.BN.

Iată temperaturile minime și maxime din județ, conform Meteo.BN:

  • Bistrița 22°C / 10°C
  • Năsăud 21°C / 9°C
  • Beclean 23°C / 12°C
  • Sângeorz-Băi 20°C / 10°C
  • Colibița 18°C / 8°C
  • Pasul Tihuța 16°C / 8°
  • Valea Blaznei 16°C / 8°
Vineri, vremea rămâne deosebit de caldă, deşi nu se vor mai atinge valorile de astăzi. Apropierea unui front rece se situează în zona de demarcație dintre cele două mase de aer, cea caldă la est, cea rece – la vest.
Condițiile de ploaie vor creşte și vor apărea averse. Nu sunt excluse descărcările electrice.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.