17.5 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Ne pregătim tricourile? Recordul pozitiv de temperatură al toamnei se înregitrează astăzi!

Temperatura din județul Bistrița-Năsăud cunoaște astăzi recordul pozitiv al toamnei. Temperaturile vor varia, iar maxima așteptată astăzi este de 23 de grade Celsius.

Astăzi, va fi înregistrat un record pozitiv de temperatură în județul Bistrița-Năsăud. Maxima va atinge 23 de grade Celsius.

„Procesele ciclogenetice de intensitate mare din bazinul Mării Mediterane vor determina transportul unor mase de aer cald, de origine sub-tropicală, dinspre nordul continentului african, către latitudinea țării noastre.
Astfel, începând de la noapte, vom asista la o creştere substanțială a regimului termic din județul nostru, abaterea pozitivă față de normele climatologice depăşind şi 10°C! Cu alte cuvinte, va fi mai cald decât în mod normal, pentru o zi de noiembrie, cu peste 10°C”, explică Mihai O. Bălan, administratorul Meteo.BN.

Iată temperaturile minime și maxime din județ, conform Meteo.BN:

  • Bistrița 22°C / 10°C
  • Năsăud 21°C / 9°C
  • Beclean 23°C / 12°C
  • Sângeorz-Băi 20°C / 10°C
  • Colibița 18°C / 8°C
  • Pasul Tihuța 16°C / 8°
  • Valea Blaznei 16°C / 8°
Vineri, vremea rămâne deosebit de caldă, deşi nu se vor mai atinge valorile de astăzi. Apropierea unui front rece se situează în zona de demarcație dintre cele două mase de aer, cea caldă la est, cea rece – la vest.
Condițiile de ploaie vor creşte și vor apărea averse. Nu sunt excluse descărcările electrice.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: