21.6 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

Nici un caz confirmat de infectare cu COVID-19 în Bistrița-Năsăud, în ultimele 24 de ore! La nivel național, 6.300 de cazuri

Bistrița-Năsăud nu înregistrează nici un caz de infectare cu COVID-19 în ultimele 24 de ore! Până acum 82 de bistrițeni au fost confirmați pozitiv cu coronavirus. La nivel național, 6.300 de persoane sunt infectate, iar 306 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Vești bune pentru județul Bistrița-Năsăud! După ce în ultimele zile au fost înregistrate din ce în ce mai puține cazuri de persoane infectate cu COVID-19, astăzi Grupul de Comunicare Strategică raportează că în ultimele 24 de ore, numărul persoanelor din județ confirmate pozitiv cu coronavirus rămâne neschimbat!

Astfel, la data de 12.04.2020 situația epidemiologică în județul Bistrița-Năsăud este următoarea:

  • 82 cazuri confirmate de COVID-19
  • 8 decese
  • 17 persoane vindecate
  • 510 persoane în carantină instituționalizată
  • 969 persoane în izolare la domiciliu

La nivel național, până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 6.300 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 852 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 306 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

La ATI, în acest moment, sunt internați 204 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 24.193 de persoane. Alte 68.757 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 62.328 de teste.

Situația națională poate fi consultată AICI:

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...