-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

VIDEO: Prins în flagrant în timp ce încerca să fure dintr-un magazin

S-a întâmplat în această  dimineață, pe strada Năsăudului din municipiu. Un bărbat care încerca să intre în incinta unui magazin, pe un geam de aerisire, a fost prins de polițiști, în flagrant.

O patrulă a poliției, și un militar, au avut parte de o noapte cu „peripeții”.

Pe strada Năsăudului, au prins în flagrant un bistrițean care a vrut să-și umple sacoșele de cumpărături fără să plătească.

Omul a vrut să intre în incinta magazinului pe un geam de aerisire, dar nu a apucat, fiind surprins de patrula mixtă.

În această dimineață, în jurul orei 04:30, un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică care se afla în serviciul de patrulare pe raza municipiului, a surprins în flagrant un bărbat care încerca să pătrundă, printr-un geam de aerisire, în incinta unui magazin, pentru a sustrage bunuri. A fost condus la sediul Poliției, unde a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Bistrița. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru tentativă la furt calificat. Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea restricțiilor prevăzute de Ordonanțele Militare”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătoarea de cuvânt a IPJ BN, Crina Sîrb.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=nXw-YfNpeWk” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: