6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Înfrumusețează-ți masa de Paște cu un aranjament din flori naturale, de la Euforia Boutique!

Chiar dacă stai acasă, și nu e plin de oameni în jurul mesei, TREBUIE să simți că e sărbătoare! Așa că, dă un plus zilei de Paște, cu un aranjament de flori naturale. Cei de la Euforia Boutique te vor surprinde cu un aranjament tematic pe care ți-l vor aduce la ușă!

Cu siguranță vei pregăti pentru ziua de Paște bucate gustoase și alese, pentru a sărbători, cu cei dragi, chiar dacă mai puțini de această dată, ziua de sărbătoare.

Dar pe lângă toate bunătățile, poți face loc și unui aranjament de flori naturale care să aducă speranță, bucurie și culoare.

Cei de la Euforia Floral Boutique îți vor pregăti un aranjament tematic, în bugetul pe care tu li-l spui, și ți-l livreză acasă. La tine, sau la cei dragi, dacă vrei să-i surprinzi și pe ei.

Alexandra e o maestră în arta florilor, așa că ceea ce va ieși din mâinile ei cu siguranță va aduce un plus Sărbătorii Pascale. Indiferent că e un buchet clasic, un aranjament în coșuleț sau în cutie.

Așa că tot ceea ce trebuie să faceți este să o anunțați ce doriți, de cât buget dispuneți, și unde să facă livrarea.

Comenzile le puteți face ONLINE, pe pagina lor de Facebook sau pe Whatsapp la numărul 0752.195.270

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: