13.4 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

FOTO/VIDEO: SURPRIZĂ culinară de proporții, pentru angajații spitalului, de la Chef Nina

„Acum vreo două, trei săptămâni mi-am promis că dacă nu suntem bolnavi, voi găti, de Florii, ceva special pentru angajații spitalului!”, a povestit Nina Rus. Și s-a ținut de cuvânt. De dimineață de la 05:00 a tot gătit și i-a surprins pe cei ce luptă în primia linie împotriva COVID-19.

Sute de păstrăvi au fost pregătiți de ieri după-masă, iar azi, la 05:00, a început munca.

Am fost doar eu și o angajată. De vreo două-trei săptămâni mi-am propus, dacă nu suntem bolnavi, să gătesc pentru angajații spitalului. Așa că azi am pregătit, de dimineață bună”, a povestit, pentru Bistrițeanul.ro, chef Nina Rus de la Păstrăvăria Rin din Romuli.

Fiind dezlegarea la pește, păstrăvul a putut avea loc de cinste în farfuria angajaților Spitalului Județean de Urgență.

„Am făcut 180 de porții de ciorbă de păstrăv. Și felul doi a fost păstrăv file, cu mămăligă, și în loc de sos de usturoi am făcut sos fresh de mărar și pătrunjel. Adela Modoran, șefa bucătăriei spitalului, a fost extrem de încântată când a văzut că le-am dus pâine proaspătă, de casă. Că am făcut și pâine”, a mai spus chef Nina.

Bucuria a fost peste măsură pentru eroii ce luptă în prima linie împotriva COVID-19.

[arve url=”https://youtu.be/jnrFOhNBmio” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...