-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

FOTO/VIDEO: SURPRIZĂ culinară de proporții, pentru angajații spitalului, de la Chef Nina

„Acum vreo două, trei săptămâni mi-am promis că dacă nu suntem bolnavi, voi găti, de Florii, ceva special pentru angajații spitalului!”, a povestit Nina Rus. Și s-a ținut de cuvânt. De dimineață de la 05:00 a tot gătit și i-a surprins pe cei ce luptă în primia linie împotriva COVID-19.

Sute de păstrăvi au fost pregătiți de ieri după-masă, iar azi, la 05:00, a început munca.

Am fost doar eu și o angajată. De vreo două-trei săptămâni mi-am propus, dacă nu suntem bolnavi, să gătesc pentru angajații spitalului. Așa că azi am pregătit, de dimineață bună”, a povestit, pentru Bistrițeanul.ro, chef Nina Rus de la Păstrăvăria Rin din Romuli.

Fiind dezlegarea la pește, păstrăvul a putut avea loc de cinste în farfuria angajaților Spitalului Județean de Urgență.

„Am făcut 180 de porții de ciorbă de păstrăv. Și felul doi a fost păstrăv file, cu mămăligă, și în loc de sos de usturoi am făcut sos fresh de mărar și pătrunjel. Adela Modoran, șefa bucătăriei spitalului, a fost extrem de încântată când a văzut că le-am dus pâine proaspătă, de casă. Că am făcut și pâine”, a mai spus chef Nina.

Bucuria a fost peste măsură pentru eroii ce luptă în prima linie împotriva COVID-19.

[arve url=”https://youtu.be/jnrFOhNBmio” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.