15.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Oficial, niciun caz nou de COVID-19 în 24 de ore. Neoficial, oamenii spun că e bai la Poiana Ilvei!

În raportul DSP BN nu apare niciun caz nou de COVID-19 în ultimele 24 de ore. Totuși, surse Bistrițeanul.ro ne-au spus că un bărbat a fost confirmat pozitiv. Și că acum… e bai mare!

Raportarea de la ora 13:00 a DSP BN arăta optimist, cel puțin pentru județul nostru. Niciun caz nou de COVID-19, în ultimele 24 de ore.

Nici un caz confirmat de infectare cu COVID-19 în Bistrița-Năsăud, în ultimele 24 de ore! La nivel național, 6.300 de cazuri

Totuși, lucrurile s-ar părea că nu stau chiar așa. Ci ar fi bai mare… la Poiana Ilvei.

E vorba de un bărbat de 78 de ani. El are diabet și ulcer. Joi seara parcă, s-a simțit rău și a fost dus la Sanovil. Apoi înapoi acasă. Apoi, iarăși s-a simțit rău și a fost dus cu Ambulanța la UPU Bistrița. De acolo, transferat la Cluj. La UPU Cluj i-au făcut și testare pentru COVID-19 și aseară i-a sosit rezultatul pozitiv. Așa că l-au transferat la Boli Infecțioase în Bistrița, unde se află și acum”, au povestit sursele Bistrițeanul.ro.

Familia acestuia, 12 persoane, se află în izolare la domiciliu, în Poiana Ilvei. Fata și ginerele bărbatului au fost testați, fiind contacții direcți.

O familie din Poiana Ilvei a fost la înmormântarea bărbatului din Ilva Mare. Și ei au avut contact cu fata bărbatului. Poate pe linia asta să fi avut loc infectarea. Se va vedea și se va stabili exact de DSP BN, pe când o să le vină rezultatele și la fata și ginerele lui. Azi la 13:00 a fost comisia aici la Poiana Ilvei”, au mai spus sursele Bistrițeanul.ro

Și primarul comunei Poiana Ilvei a confirmat că există un caz de COVID-19 în comuna pe care o gestionează.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.