-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Oficial, niciun caz nou de COVID-19 în 24 de ore. Neoficial, oamenii spun că e bai la Poiana Ilvei!

În raportul DSP BN nu apare niciun caz nou de COVID-19 în ultimele 24 de ore. Totuși, surse Bistrițeanul.ro ne-au spus că un bărbat a fost confirmat pozitiv. Și că acum… e bai mare!

Raportarea de la ora 13:00 a DSP BN arăta optimist, cel puțin pentru județul nostru. Niciun caz nou de COVID-19, în ultimele 24 de ore.

Nici un caz confirmat de infectare cu COVID-19 în Bistrița-Năsăud, în ultimele 24 de ore! La nivel național, 6.300 de cazuri

Totuși, lucrurile s-ar părea că nu stau chiar așa. Ci ar fi bai mare… la Poiana Ilvei.

E vorba de un bărbat de 78 de ani. El are diabet și ulcer. Joi seara parcă, s-a simțit rău și a fost dus la Sanovil. Apoi înapoi acasă. Apoi, iarăși s-a simțit rău și a fost dus cu Ambulanța la UPU Bistrița. De acolo, transferat la Cluj. La UPU Cluj i-au făcut și testare pentru COVID-19 și aseară i-a sosit rezultatul pozitiv. Așa că l-au transferat la Boli Infecțioase în Bistrița, unde se află și acum”, au povestit sursele Bistrițeanul.ro.

Familia acestuia, 12 persoane, se află în izolare la domiciliu, în Poiana Ilvei. Fata și ginerele bărbatului au fost testați, fiind contacții direcți.

O familie din Poiana Ilvei a fost la înmormântarea bărbatului din Ilva Mare. Și ei au avut contact cu fata bărbatului. Poate pe linia asta să fi avut loc infectarea. Se va vedea și se va stabili exact de DSP BN, pe când o să le vină rezultatele și la fata și ginerele lui. Azi la 13:00 a fost comisia aici la Poiana Ilvei”, au mai spus sursele Bistrițeanul.ro

Și primarul comunei Poiana Ilvei a confirmat că există un caz de COVID-19 în comuna pe care o gestionează.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: