-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Niciun profesor din județ n-a obținut nota maximă la titularizare. Avem 10 educatoare care se apropie de 10

Bistrița-Năsăud se numără printre județele cu cele mai multe note peste 7 la examenul de titularizare. Cu toate acesta, județul nostru nu are niciun profesor de 10. Are însă două învățătoare și 10 educatoare care au fost foarte aproape de nota maximă.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean, 15 profesori, învățători și educatori din județ au obținut note peste 9,5 la examenul de titularizare. Din păcate niciun cadru didactic din județ n-a reușit să obțină nota maximă.

Surpriza vine din zona învățământului preșcolar. Nu mai puțin de 10 educatoare au reușit să se apropie de nota maximă, luând peste 9,5 la examenul de titularizare.

Peste 9,5 au luat și două învățătoare, dar și un profesor de desen, unul de biologie și unul de economie.

Pe de altă parte, 85 de profesori nu au reușit să obțină nota 5. 16 dintre ei sunt profesori de educație fizică și sport, 16 învățători și 15 educatori. De altfel, învățământul primar și cel preșcolar au avut și cei mai mulți candidați – 136 și respectiv 156.

Foto: Arhivă

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.