4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

Al doilea capitol din „Povestea vinului în pasajele Bistriței” – Pasaje în lumină – în august! Se caută voluntari:

„Povestea vinului în pasajele Bistriței” a fost un eveniment extrem de apreciat. Anul acesta, cea de-a doua ediție – Pasaje în lumină – va avea loc între 18 – 20 august. Se caută voluntari, dar și instalații de iluminat care să transforme noaptea-n zi pe pasajele orașului…

Anul trecut a avut loc prima ediție a evenimentului menit să pună burgul nostru în valoare. Timp de trei zile, în jurul Turnului Dogarilor s-a depănat „Povestea vinului în pasajele Bistriței”.

Nici nu știam de existența acestor pasaje! Deși locuiesc aici de atâția ani. Niciodată nu le-am luat la pas. Extrem de frumos evenimentul!”, au admis bistrițenii, încântați.

După succesul avut anul trecut, povestea continuă. Capitolul doi al poveștii e intitulat „Pasaje în lumină” și va avea loc în perioada 18 – 20 august 2022.

În acest sens, Asociația Mocănița Transilvaniei caută pe cineva care să vină „cu ustensilele sale” și să transforme noaptea în zi, pe pasajele prinse în poveste.

Anunt-achizitii-Pasaje-in-lumina

De asemenea, pentru ca povestea să poată fi spusă „așa cum trebuie”, e nevoie de voluntari.

Hai cu noi să scriem, împreună, al doilea capitol din Povestea Vinului în Pasajele Bistriței, între 18 și 21 August 2022!

Anul trecut, cu entuziasm și bucurie, am scris împreună primul capitol din Povestea Vinului pe Pasajele Bistriței. A fost frumos și ne-ați surprins cu o prezență covârșitoare, prin urmare anul acesta așteptările sunt ale unui eveniment extins.

Încă de pe atunci, mulți v-ați exprimat dorința de a veni în echipa noastră de organizare și de a trăi experiența poveștii din miezul întâmplărilor.

Așadar, a venit momentul ca TU să devii cel mai entuziast și implicat coleg al nostru!

Te rugăm să completezi formularul https://www.mocanitatransilvaniei.ro/voluntar/ aceasta fiind prima parte a procesului de selecție a voluntarilor Povestea Vinului pe Pasajele Bistritei #2!

Înscrierile se încheie în 31 Iulie!”, este anunțul postat de Asociația Mocănița Transilvaniei.

Mai multe despre ediția de anul trecut, aici:

EXCELENT: „Povestea Vinului pe pasajele Bistriței” a fost apreciată și promovată de Comisia Europeană”

FOTO: O seară magică, lângă turnul Dogarilor și în pasajele Bistriței. Ce surprize vă mai rezervă Povestea Vinului

FOTO/VIDEO – Mihail, punctul culminant și răscolitor în fascinanta Poveste a Vinului

VIDEO: Un mare artist, despre Bistrița: Un orășel atât de cochet…!

FOTO/VIDEO: 5 motive pentru care TREBUIE să ajungi azi sau mâine la Turnul Dogarilor

OAMENI din BN: Gheorghe Cobuț, de patruzeci de ani fierar pe Valea Bârgăului. „E o meserie grea și cam murdară…”

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: