-5.3 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Nicolae Pavelean: „Plecarea lui Lorant Sas în mijlocul mandatului este un act de traseism politic și trădare”

Președintele USR Bistrița și consilierul local Nicolae Pavelean numește plecarea din partid a deputatului Lorant Sas „un act de traseism și trădare” la adresa membrilor USR-PLUS și a votanților săi.

La o zi după ce deputatul Lorant Sas și-a anunțat demisia din USR, liderii formațiunii politice vin cu o poziție vis-a-vis de asta. Potrivit președintelui USR Bistrița și a consilierului local Nicolae Pavelean, plecarea din partid a lui Lorant Sas este un act de traseism și trădare.

„Plecarea în mijlocul mandatului, este un act de traseism politic și de trădare la adresa membrilor USR-PLUS și a cetățenilor care în 2020 au votat pentru listele USR-PLUS.  În ceea ce privește declarațiile domnului Lorant Sas, cum că „nu ar fi primit vreun răspuns la zecile de adrese înaintate forurilor executive ale USR-PLUS”, menționăm că până la data de astăzi Biroul Local al USR-PLUS Bistrița, forul executiv al filialei Bistrița din care domnul Sas a făcut parte până ieri, nu a primit nici o adresă, exceptând demisia, din partea domnului Sas”, spune Pavelean.

Acesta mai susține că Sas ar fi fost invitat de mai multe ori să participe la ședințele deschise ale Biroului Local, însă a lipsit de fiecare dată, „refuzând orice formă de colaborare după preluarea mandatului”. Mai mult, Pavelean susține că din 7 decembrie anul trecut, Lorant Sas a fost suspendat din drepturile de membru USR pentru neplata cotizației pentru o perioadă mai lungă de 6 luni.

„Pe această cale, îi solicităm domnului Lorant Sas, demisia de onoare din Parlamentul României, pentru a lăsa următorul membru de pe lista USR-PLUS pentru Camera Deputaților să continue mandatul, conform alegerii membrilor USR-PLUS Bistrița-Năsăud și a cetățenilor care au votat lista și programul USR-PLUS în 2020”, completează Nicolae Pavelean.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: