24.8 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 2, 2022

FOTO/VIDEO – GREVA FOAMEI: Un tătic cere instanței mai mult timp cu fetița lui, după divorț

Constantin Ficior a intrat de azi în greva foamei. Acesta își va petrece zilele în fața Judecătoriei Bistrița. „Vreau mai mult timp cu fetița mea, în urma divorțului. Nici măcar de ziua ei nu am voie să o văd!”, a explicat acesta reporterilor.

Azi-dimineață, la ora 08.00, în fața Judecătoriei Bistrița, un bărbat atârna un banner cu mesajul GREVA FOAMEI. Apoi a pus pancarte cu diferite mesaje, a instalat o măsuță și un scaun și s-a așezat acolo.

E vorba de bistrițeanul Constantin Ficior. Acesta a divorțat de cea care i-a fost soție, dar în urma divorțului a rămas cu o mare supărare.

Vreau mai mult timp cu fetița mea. Să vă dau un exemplu. Vacanța de vară trebuia împărțită jumătate, jumătate. Dar instanța mi-a dat voie mie să stau cu fetița DOAR o lună, iar mamei ei – două luni. De asemenea, fetița stă doar la mamă acasă, pensia alimentară NU o pot plăti în bunuri materiale, etc. NU e corect așa ceva. E un abuz și nu e doar cazul meu”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Constantin Ficior.

Acesta a atacat decizia instanței și speră să obțină mai mult timp cu fetița lui. În 27 iunie, la ora 09.00, va avea loc revizuirea fazei de apel, la Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Bistrițeanul oferă trecătorilor un dosar cu 27 de foi în care explică doleanțele sale și decizia instanței.

Voi veni aici în fiecare dimineață și voi sta până seara. Nu văd rostul să stau peste noapte. Dar greva am început-o în această dimineață și voi continua până voi avea un răspuns favorabil. Doamne ajută!”, a mai spus Constantin.

Documentele pe care Constantin Ficior le pune la dispoziție oricui, și provocarea de a-i fi alături în data de 27 iunie, în galeria de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...