21.5 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

VIDEO – Ioan Turc, despre parcul din Viișoara: Nu știu de unde vine impulsul de distrugere! Oricum parcul e prost amplasat. Dar am tăiat iarba!

Un parc de promenadă a fost recepționat în luna mai, în Viișoara. Dar zona de recreere arată deplorabil. „Nu știu de unde vine impusul de distrugere. DSP acuma preia proiectul, am tuns iarba. Dar parcul oricum e prost amplasat!”, a declarat Ioan Turc.

În luna mai, în cartierul Viișoara, era recepționat Parcul de Promenadă de pe malul Bistriței. Un proiect frumos, dar lăsat de izbeliște.

Bistrițeanul.ro vă prezenta ieri imagini cu frumosul parc distrus de cei din zonă și uitat de autorități.

FOTO/VIDEO- Frumosul parc de promenadă din Viișoara, uitat și lăsat de izbeliște la o lună de la inaugurare!

În cadrul unei conferințe de presă la sediul Primăriei Bistrița, Ioan Turc a răspuns reporterilor legat de acest aspect.

„E clar că avem o problemă! Nu înțeleg de unde acest impuls de distrugere, astfel că proiecte date la cheie sunt deja distruse. Dar ceea ce s-a stricat, s-a stricat înainte să avem un post de poliție acolo. Nu putem să punem un polițist la fiecare coș de gunoi, la fiecare tobogan, la fiecare copac. Ce se întâmplă în oraș, depinde de noi toți. Chiar dacă supăr, cred că locația aleasă pentru parc nu a fost potrivită. Vom avea probleme mereu acolo! 

Oricum, investiția nu a fost preluată încă de Direcția de Servicii Publice. Acum se fac demersurile. Dar azi, probabil și pentru că a scris presa, au mers și au tăiat iarba acolo. 

Problema oricum nu e iarba! Ci cei care distrug!

Îmi place proiectul, dar locația nu e inspirată. Deci oricât ne vom chinui să îl menținem funcțional, vom avea probleme”, a declarat primarul Bistriței.

Mai multe informații, în video de mai jos:

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

 1. Din faptul ca gestionati o insituație căpușa numita Politie Locala, care este o mare familie cu mame, șotii, cumnate, unchi, nepoți, copii și fini, pe care dacă ii solicita cetățeanul par deranjați, cu salari babane 5000 uni chiar 6000 și șefi care depășesc 10000…. dar siguranță zero risipa de ban public maxima !!!!

 2. Un parc care a costat se zvonește, peste 20miliarde făcut la Cuca Măcăi care nu folosește nimanui era mort din fașă.
  Astea sunt proiectele marilor specialiști de la cea mai importantă direcție care se ocupa cu fonduri europene?
  Parcul ăla face 20 miliarde?
  Alooo, verifica cineva?
  Are primăria ingineri peisagiști care sa și de-a cu părerea macar?
  Va bateți joc.
  Da domnule primar aveți dreptate e fel mai prost amplasat dar Crețu așa și a dorit cu pupincuriști lui.
  Au aruncat banii pe apa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...