18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

VIDEO – Ioan Turc, despre parcul din Viișoara: Nu știu de unde vine impulsul de distrugere! Oricum parcul e prost amplasat. Dar am tăiat iarba!

Un parc de promenadă a fost recepționat în luna mai, în Viișoara. Dar zona de recreere arată deplorabil. „Nu știu de unde vine impusul de distrugere. DSP acuma preia proiectul, am tuns iarba. Dar parcul oricum e prost amplasat!”, a declarat Ioan Turc.

În luna mai, în cartierul Viișoara, era recepționat Parcul de Promenadă de pe malul Bistriței. Un proiect frumos, dar lăsat de izbeliște.

Bistrițeanul.ro vă prezenta ieri imagini cu frumosul parc distrus de cei din zonă și uitat de autorități.

FOTO/VIDEO- Frumosul parc de promenadă din Viișoara, uitat și lăsat de izbeliște la o lună de la inaugurare!

În cadrul unei conferințe de presă la sediul Primăriei Bistrița, Ioan Turc a răspuns reporterilor legat de acest aspect.

„E clar că avem o problemă! Nu înțeleg de unde acest impuls de distrugere, astfel că proiecte date la cheie sunt deja distruse. Dar ceea ce s-a stricat, s-a stricat înainte să avem un post de poliție acolo. Nu putem să punem un polițist la fiecare coș de gunoi, la fiecare tobogan, la fiecare copac. Ce se întâmplă în oraș, depinde de noi toți. Chiar dacă supăr, cred că locația aleasă pentru parc nu a fost potrivită. Vom avea probleme mereu acolo! 

Oricum, investiția nu a fost preluată încă de Direcția de Servicii Publice. Acum se fac demersurile. Dar azi, probabil și pentru că a scris presa, au mers și au tăiat iarba acolo. 

Problema oricum nu e iarba! Ci cei care distrug!

Îmi place proiectul, dar locația nu e inspirată. Deci oricât ne vom chinui să îl menținem funcțional, vom avea probleme”, a declarat primarul Bistriței.

Mai multe informații, în video de mai jos:

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

 1. Din faptul ca gestionati o insituație căpușa numita Politie Locala, care este o mare familie cu mame, șotii, cumnate, unchi, nepoți, copii și fini, pe care dacă ii solicita cetățeanul par deranjați, cu salari babane 5000 uni chiar 6000 și șefi care depășesc 10000…. dar siguranță zero risipa de ban public maxima !!!!

 2. Un parc care a costat se zvonește, peste 20miliarde făcut la Cuca Măcăi care nu folosește nimanui era mort din fașă.
  Astea sunt proiectele marilor specialiști de la cea mai importantă direcție care se ocupa cu fonduri europene?
  Parcul ăla face 20 miliarde?
  Alooo, verifica cineva?
  Are primăria ingineri peisagiști care sa și de-a cu părerea macar?
  Va bateți joc.
  Da domnule primar aveți dreptate e fel mai prost amplasat dar Crețu așa și a dorit cu pupincuriști lui.
  Au aruncat banii pe apa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!