22.3 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

VIDEO – Niculae: Baia Mare vrea să arunce gunoaiele la noi!

Șeful ADI Deșeuri a explicat, în cadrul emisiunii Bistrițeanul LIVE, despre necesitatea primăriilor de a face parte dintr-un ADI. Unul dintre motive ar fi gestionarea unei gropi de depozitare a deșeurilor. Acesta a precizat că inclusiv cei de la Baia Mare s-au arătat interesați să-și golească deșeurile în groapa noastră.

Cristian Niculae, fostul viceprimar al Bistriței și actualul șef al ADI Deșeuri a vorbit aseară, în emisiunea Bistrițeanul LIVE despre problema gunoaielor din județ și modul în care vor fi gestionate lucrurile de acum încolo.

Întrebat dacă Bistrița va ieși din ADI Deșeuri, Cristian Niculae a subliniat faptul că primăriile AU nevoie de un ADI.

Nu este fezabil pentru NICIO primărie din județ să iasă din ADI Deșeuri. Pentru că ai de plătit acele penalități către entitatea finanțatoare. Pentru ca Primăria Bistrița să iasă din ADI Deșeuri ar trebui să plătească 12 milioane de euro. Și în continuare ar trebui să își gestioneze deșeurile TOT apelând la ADI și la groapa de la Tărpiu”, a explicat Cristian Niculae.

Șeful ADI Deșeuri a spus că inclusiv cei din județele vecine încearcă o colaborare cu ADI Deșeuri pentru a-și arunca gunoaiele la noi.

Știți că astăzi a venit o solicitare de la Baia Mare să le luăm deșeurile la noi pe groapă?!? Și noi NU le luăm pentru că avem de pus deșeurile noastre acolo!”, a explicat Cristian Niculae.

Alte declarațiile despre acest subiect le puteți urmări în emisiunea de mai jos, de la minutul 01.01.00:

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=vI7faINBN6k” maxwidth=”900″ aspect_ratio=”16:9″ loop=”no” muted=”no” /]

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...