-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

VIDEO – Niculae: Baia Mare vrea să arunce gunoaiele la noi!

Șeful ADI Deșeuri a explicat, în cadrul emisiunii Bistrițeanul LIVE, despre necesitatea primăriilor de a face parte dintr-un ADI. Unul dintre motive ar fi gestionarea unei gropi de depozitare a deșeurilor. Acesta a precizat că inclusiv cei de la Baia Mare s-au arătat interesați să-și golească deșeurile în groapa noastră.

Cristian Niculae, fostul viceprimar al Bistriței și actualul șef al ADI Deșeuri a vorbit aseară, în emisiunea Bistrițeanul LIVE despre problema gunoaielor din județ și modul în care vor fi gestionate lucrurile de acum încolo.

Întrebat dacă Bistrița va ieși din ADI Deșeuri, Cristian Niculae a subliniat faptul că primăriile AU nevoie de un ADI.

Nu este fezabil pentru NICIO primărie din județ să iasă din ADI Deșeuri. Pentru că ai de plătit acele penalități către entitatea finanțatoare. Pentru ca Primăria Bistrița să iasă din ADI Deșeuri ar trebui să plătească 12 milioane de euro. Și în continuare ar trebui să își gestioneze deșeurile TOT apelând la ADI și la groapa de la Tărpiu”, a explicat Cristian Niculae.

Șeful ADI Deșeuri a spus că inclusiv cei din județele vecine încearcă o colaborare cu ADI Deșeuri pentru a-și arunca gunoaiele la noi.

Știți că astăzi a venit o solicitare de la Baia Mare să le luăm deșeurile la noi pe groapă?!? Și noi NU le luăm pentru că avem de pus deșeurile noastre acolo!”, a explicat Cristian Niculae.

Alte declarațiile despre acest subiect le puteți urmări în emisiunea de mai jos, de la minutul 01.01.00:

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=vI7faINBN6k” maxwidth=”900″ aspect_ratio=”16:9″ loop=”no” muted=”no” /]

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: