11.2 C
Bistrița
marți, mai 30, 2023

Nina Kids: 5 ani de culoare și veselie, în locul unde copiii s-au dezvoltat și au crescut frumos, ca-ntr-o familie

La Centrul Educațional Nina Kids, timpul trece pe nesimțite. Copiii învață și descoperă lumea din jur prin moduri creative, ieșite din tiparul clasic educațional. La ceas aniversar, împlinirea a 5 ani de activitate, Nina Kids bifează deja „creșterea” a sute de copii. Și îi așteaptă și pe alții să-i ajute să se dezvolte armonios.

Centrul Educațional Nina Kids este locul unde copiii merg cu drag. Un loc unde există iubire și armonie ca într-o familie. Iar cei mici învață și descoperă lumea înconjurătoare prin joc, culoare și multă veselie.

Nina Kids și-a deschis prima dată porțile acum 5 ani.

Iar de atunci a reușit să „crească” sute de copii, în cele două spații: de la zona Sens, lângă Delfinul, și cea din zona Dedeman – strada Constantin Brăiloiu.

Prima generație de copii e deja la școală. E așa o împlinire! Exact ca o mamă, care își vede copiii crescând. Că îi vedem de micuți, de la un an și jumătate, până merg la școală. E un sentiment unic” – ne-a spus Simona Pop, managerul Nina Kids.

Au început timid, cu patru educatoare și șapte copii. Acum au ajuns la numeroase grupe de 15 – 17 copii, la care sunt câte două educatoare. Grupele sunt pe categorii de vârstă, stilul de învățare fiind o combinație între montessori, waldorf, step-by-step, etc.

Cel mai emoționant însă este modul de relaționare. E ca o iubire strânsă între ei, copiii, și  educatoarele. Sunt ca o familie, toți, și asta îi ajută foarte mult la învățare și dezvoltare”, a mai subliniat Simona.

La centrul educațional Nina Kids – în ambele locații – se primesc copiii de la vârsta de un an și jumătate – fiind astfel și creșă, dar și grădiniță.

Stilul de învățare e adaptat în funcție de vârsta lor. Copiii fac și mișcare într-un cadru organizat – în „orele de sport” – cu un profesor, care îi învață coordonarea, echilibrul, etc.

Ne plac activitățile. Că avem multe: desenat, cântat… Și o iubim pe doamna educatoare și suntem fericiți!”, ne-au spus, entuziasmați, copiii grupei „Buburuzele harnice”.

Iar activitățile nu sunt doar clasice, ci și tematice.

Astăzi, la noi în grupă a avut loc un accident. Așa că învățăm cum să acordăm ajutor și ce trebuie făcut la un accident! Au sosit polițiștii, ambulanța, medicii…”, ne-a explicat învățătoarea grupei mici, de la gradinița de pe strada Constantin Brăiloiu.

Grădinița este autorizată ARACIP, iar părinții pot vedea în orice moment ce fac copiii lor. Aceștia primesc acces la camerele montate în sălile de clasă, astfel că tot ce se întâmplă în grupe este transparent.

La Nina Kids e despre creșterea armonioasă, iubire și învățare prin culoare, joc și veselie. Ca să vă convingeți, urmăriți imaginile de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...