-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Noi suntem obligați să colectăm selectiv! Ei au vreme să se conformeze până-n martie!

Conform autorităților locale, bistrițenii sunt obligați, din luna aceasta, să colecteze selectiv. Totuși, firma care se ocupă de ridicarea gunoiului, are vreme să se „alineeze” la noile condiții impuse… până în martie.

La finele anului trecut, autoritățile locale ne anunțau că începând cu 2019, bistrițenii sunt OBLIGAȚI să colecteze selectiv.

Mai mult, nerespectarea acestui „ordin” se lasă cu amenzi.

Paradoxul e că deși bistrițenilor li se impune să se conformeze, încă de la începutul anului, Supercom are la dispoziție… trei luni.

Contractul dintre municipalitate și firma de ridicare a gunoiului a intrat în vigoare la 8 ianuarie 2019. Conform acestuia, Supercom are la dispoziție trei luni de zile ca să se conformeze tuturor cerințelor impuse de contract.

Deși sunt 10 zile deja de când Supercom funcționează „cu acte în regulă”, un video surprins astăzi arată că firma se bucură din plin de libertatea de a se adapta doar în 90 de zile.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FStructor%2Fvideos%2F2586281561387140%2F&show_text=0&width=267″ maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI

Din 2019 e NEAPĂRAT să colectăm selectiv! Că de nu, scoatem bani din buzunar!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.