1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

VIDEO SUPERB: O plimbare prin nori, deasupra Munților Rodnei!

Imagini care-ți taie răsuflarea au fost surprinse de Ioan Muntean. Un film de un minut, cu un zbor printre nori deasupra Munților Rodnei te deconectează de cotidian…

Pasionații de drumeții și cei care au grijă de Parcurile Naționale postează în online imagini care-ți taie răsuflarea. Zilele trecute, cei de la Romsilva au făcut publice câteva imagini filmate de Ioan Muntean.

Un clip video de un minut și câteva secunde reușește să te scoată din cotidian. Imaginile sunt din timpul unui zbor printre nori, deasupra Munților Rodnei.

Imagini aeriene superbe din Parcul Național Munții Rodnei, într-o filmare realizată de colegul nostru Ioan Muntean.

Parcul National Munții Rodnei, unul din cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor Romsilva, este al doilea parc național din țară ca suprafață, cu peste 47.000 de hectare, fiind situat în partea de nord a țării, în județele Maramureș și Bistrița-Năsăud.

Parcul cuprinde o parte a Munților Rodnei și are o faună bogată, între care se regăsesc capra neagră, cerbul carpatin, căpriorul, mistrețul, ursul, lupul, râsul, marmota, bursucul, jderul de copac, cocoșul de mesteacăn, cocoșul de munte sau acvila de munte”, scrie în descrierea de pe Facebook a video-ului.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.