16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

VIDEO SUPERB: O plimbare prin nori, deasupra Munților Rodnei!

Imagini care-ți taie răsuflarea au fost surprinse de Ioan Muntean. Un film de un minut, cu un zbor printre nori deasupra Munților Rodnei te deconectează de cotidian…

Pasionații de drumeții și cei care au grijă de Parcurile Naționale postează în online imagini care-ți taie răsuflarea. Zilele trecute, cei de la Romsilva au făcut publice câteva imagini filmate de Ioan Muntean.

Un clip video de un minut și câteva secunde reușește să te scoată din cotidian. Imaginile sunt din timpul unui zbor printre nori, deasupra Munților Rodnei.

Imagini aeriene superbe din Parcul Național Munții Rodnei, într-o filmare realizată de colegul nostru Ioan Muntean.

Parcul National Munții Rodnei, unul din cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor Romsilva, este al doilea parc național din țară ca suprafață, cu peste 47.000 de hectare, fiind situat în partea de nord a țării, în județele Maramureș și Bistrița-Năsăud.

Parcul cuprinde o parte a Munților Rodnei și are o faună bogată, între care se regăsesc capra neagră, cerbul carpatin, căpriorul, mistrețul, ursul, lupul, râsul, marmota, bursucul, jderul de copac, cocoșul de mesteacăn, cocoșul de munte sau acvila de munte”, scrie în descrierea de pe Facebook a video-ului.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...