11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

NOU de la Agro-Ardeal: Salam nemțesc, din 100 la sută carne și doar cu condimente naturale, făcut după o rețetă veche, din zona Bistriței!

Tehnologii și specialiștii în procesarea cărnii de la Agro-Ardeal, ferma și abatorul de la Orheiu Bistriței, lucrează la foc continuu să scoată produse preparate integral din carne, fără a folosi E-uri, doar sare și condimente clasice. După ce la începutul lunii Decembrie au lansat un salam de vită făcut din carne macră și cu condimente naturale, care s-a bucurat de un real succes, având și un preț excelent – 8 lei/ 400 grame, acum anunță lansarea pe piață a unui nou produs – SALAM NEMȚESC CRUD MATURAT. Provocarea la acest produs a fost să respecte tradițională săsească din zona Bistriței, care i-a inspirat. Le-a ieșit, de miercuri noul produs va fi găsit în toate magazinele Agro Ardeal din județ și din țară.

„Pentru un astfel de produs se lucrează săptămâni la rând până găsești rețeta perfectă. Suntem mândri de gustul deosebit pe care îl are noul produs SALAM NEMȚESC CRUD MATURAT, din sută la sută carne de porc. Ne-am inspirat în realizarea lui dintr-o rețetă veche, săsească, din zona Bistriței. Pentru prepararea a 100 grame din acest salam folosim 120 grame de carne de porc. La fel ca și la salamul de vită, care s-a bucurat de un real succes printre clienții noștri, am folosit doar condimente naturale, clasice. De miercuri, 11 Decembrie, și acest produs poate fi cumpărat din magazinele noastre, la un preț de 11 lei un baton de salam de 400 grame”, a declarat Ionel Peica, administratorul Agro-Ardeal, pentru Bistrițeanul.ro.

Mai multe despre salamul din carne de vită lansat recent de Agro-Ardeal puteți citi aici:

Salam făcut 100 % din carne de vită, fără adaos de E-uri, de la Agro-Ardeal! În magazine, din 2 Decembrie

 

(P)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?