25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

NOU, la Policlinica din Bistrița!

Începând de astăzi, 15 mai, se redeschide intrarea principală la Policlinica din Bistrița. „Luăm și măsuri pentru protejarea personalului și a pacienților!”, transmit medicii de aici. Care este noutatea cu care vă întâmpină instituția:

Începând de azi, 15 mai, intrarea principală din Policlinica Bistrița va fi din nou deschisă. Pentru a veni în sprijinul pacienților, s-a conceput inclusiv un ghișeu suplimentar: „NOU! Pentru recepție (informații, programări, casierie), vă veți putea adresa noului ghiseu din exteriorul clădirii. Acesta este localizat chiar în dreapta intrării principale”, transmit medicii de aici. Aceștia au mulțumit pentru ajutor și celor de la Sepia Print

Accesul în Policlinică (cu programare pentru consultații, investigații sau tratamente) se face doar după trecerea pe la punctul de triaj COVID-19!

Pacienții vor avea de completat și semnat un chestionar – disponibil AICI.

Dacă aveți posibilitatea, vă recomandăm să îl tipăriți, completați și semnați încă de acasă”, precizează cei de la Policlinică. În acest fel, procesul de triaj se va scurta, spre binele tuturor.

Recomandări care ar putea ajuta pacienții Policlinicii din Bistrița:

  • Dacă aveti simptome respiratorii, tuse, febră, dificultăți de respirație – rămâneți acasă. Contactați medicul de familie prin telefon sau sunați la 112, dacă starea dumneavoastră este gravă!
  • Verificați atent data și ora programării pe care o aveți la Policlinică. Intrați în clădire cu cel mult 15 minute înainte. Altfel, va trebui să așteptați în exterior.
  • Când efectuați analize în laboratorul Policlinicii, păstrați hârtia cu datele de acces. Astfel puteți obține rezultatele online. Veți fi scutiți de un drum în plus.
  • Intrarea din spate este doar pentru accesul personalului.
  • Evitați contactul fizic și păstrați distanța între dumneavoastră și ceilalți pacienți.
  • Respectați instrucțiunile personalului. Ele au rolul de a va proteja în primul rând pe dumneavoastră!
  • La intrarea în Policlinică, dezinfectați-vă mâinile, la unul din cele 2 dozatoare automate de la parter, sau la cele de la etajul I și II.

Pacienții pot solicita informații și solicitări non-urgente – și pe adresa de e-mail [email protected]. Se recomandă, de asemenea, ca pacienții să facă programările online. Este mai simplu, mai rapid și îi va scuti de o deplasare suplimentară. Programările se pot face pe site-ul www.sjub.ro.

Am suplimentat și personalul care oferă suport telefonic pentru programări și informații. Zilnic, în zilele lucrătoare, între 08:00 și 18:00, se poate suna la 0263.239.048”, a mai transmis dr. Ștefan Pop, medic coordonator la Policlinica Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...