-11.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Noul Ford Focus: Cel mai inovator, dinamic și fascinant Ford din toate timpurile

Ford dezvăluie noul Ford Focus: cel mai inovator, dinamic și fascinant Ford din toate timpurile se lansează la 20 de ani de la revoluționara primă generație! Stilizare îndrăzneață, detalii și caracteristici de design superbe – toate se combină pentru a face din modelul Focus combinația perfectă între formă și funcție.

Desenat pornind de la o coală albă de hârtie, noul Ford Focus deschide o nouă eră a tehnologiei, confortului, spațiului și a experienței la condus pentru clienții europeni ai segmentului compact. Noul design al gamei extinse Focus este concentrat pe dorințele clienților și include crossover-ul Focus Active și versiunea premium Focus Vignale.

  • Noul sistem Stop&Go, sistemul de recunoaștere a indicatoarelor rutiere și tehnologia care menține mașina pe centrul benzii de rulare ajută la abordarea mai relaxată a traficului aglomerat. Farurile adaptive predictive în viraje și luminile care expun indicatoarele rutiere îi ajută pe șoferi să vadă mult mai bine pe timp de noapte.
  • Primul sistem Head-up Display oferit de Ford pe un model din gama europeană este responsabil pentru un nivel superior al siguranței la volan. Sistemul Active Park Assist 2 permite manevre de parcare complet automatizate prin simpla apăsare a unui buton.
  • Sistemul selectabil Drive Modes, o îmbunătățire cu 20% a rigidității torsionale și suspensia spate independentă izolată oferă sistemul de amortizare controlată continuu (Continuously Controlled Damping) – o premieră absolută pentru Focus, soluție care păstrează compactă Ford în topul dinamicii segmentului și îmbunătățește în același timp confortul.
  • Noul Focus introduce modemul integrat FordPass Connect, care asigură o conexiune continuă în călătorii. Focus mai oferă o zonă de încărcare wireless, sistemul SYNC 3 cu un touchscreen de 8 inch și un pachet audio B&O PLAY.
  • Avansatele motoare EcoBoost pe benzină și EcoBlue diesel sunt sprijinite de o nouă transmisie automată cu opt trepte, oferind o îmbunătățire medie de 10% la nivelul întregii game.

Ia tot ce știi și iubești la Focus, adaugă un nou nivel de design inteligent, stil modern aparte și mai mult spațiu ca oricând. Acum combină-le cu o conectivitate extrem de avansată și o gamă de tehnologii excepționale de asistență a șoferului, pe care le vei aprecia din plin. Acesta e noul Focus. Iar în curând le vei putea descoperi pe toate și te vei convinge.

 Pentru informaţii cu privire la ofertele de preţ a întregii game Ford, vă aşteptăm la showroom-ul CENTRAL MOTORS, din Bistriţa, cartier Viișoara, Nr. 301 A, sau ne puteţi contacta la numărul de telefon 0263.222.888.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...