10.8 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

Noul Ford Focus: Cel mai inovator, dinamic și fascinant Ford din toate timpurile

Ford dezvăluie noul Ford Focus: cel mai inovator, dinamic și fascinant Ford din toate timpurile se lansează la 20 de ani de la revoluționara primă generație! Stilizare îndrăzneață, detalii și caracteristici de design superbe – toate se combină pentru a face din modelul Focus combinația perfectă între formă și funcție.

Desenat pornind de la o coală albă de hârtie, noul Ford Focus deschide o nouă eră a tehnologiei, confortului, spațiului și a experienței la condus pentru clienții europeni ai segmentului compact. Noul design al gamei extinse Focus este concentrat pe dorințele clienților și include crossover-ul Focus Active și versiunea premium Focus Vignale.

  • Noul sistem Stop&Go, sistemul de recunoaștere a indicatoarelor rutiere și tehnologia care menține mașina pe centrul benzii de rulare ajută la abordarea mai relaxată a traficului aglomerat. Farurile adaptive predictive în viraje și luminile care expun indicatoarele rutiere îi ajută pe șoferi să vadă mult mai bine pe timp de noapte.
  • Primul sistem Head-up Display oferit de Ford pe un model din gama europeană este responsabil pentru un nivel superior al siguranței la volan. Sistemul Active Park Assist 2 permite manevre de parcare complet automatizate prin simpla apăsare a unui buton.
  • Sistemul selectabil Drive Modes, o îmbunătățire cu 20% a rigidității torsionale și suspensia spate independentă izolată oferă sistemul de amortizare controlată continuu (Continuously Controlled Damping) – o premieră absolută pentru Focus, soluție care păstrează compactă Ford în topul dinamicii segmentului și îmbunătățește în același timp confortul.
  • Noul Focus introduce modemul integrat FordPass Connect, care asigură o conexiune continuă în călătorii. Focus mai oferă o zonă de încărcare wireless, sistemul SYNC 3 cu un touchscreen de 8 inch și un pachet audio B&O PLAY.
  • Avansatele motoare EcoBoost pe benzină și EcoBlue diesel sunt sprijinite de o nouă transmisie automată cu opt trepte, oferind o îmbunătățire medie de 10% la nivelul întregii game.

Ia tot ce știi și iubești la Focus, adaugă un nou nivel de design inteligent, stil modern aparte și mai mult spațiu ca oricând. Acum combină-le cu o conectivitate extrem de avansată și o gamă de tehnologii excepționale de asistență a șoferului, pe care le vei aprecia din plin. Acesta e noul Focus. Iar în curând le vei putea descoperi pe toate și te vei convinge.

 Pentru informaţii cu privire la ofertele de preţ a întregii game Ford, vă aşteptăm la showroom-ul CENTRAL MOTORS, din Bistriţa, cartier Viișoara, Nr. 301 A, sau ne puteţi contacta la numărul de telefon 0263.222.888.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....