20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Noul lot al echipei de handbal, mai puternic ca niciodată. Când le puteți vedea pe fete în acțiune

 În această dimineață a debutat „oficial” echipa de handbal a Bistriței sub noua ei titulatură. Clubul Sportiv Gloria Bistrița se mândrește cu cea mai puternică echipă de handbaliste pe care orașul a văzut-o vreodată. Care sunt planurile imediat următoare.

„Am luat decizia aceasta în urma discuțiilor cu domnul profesor Pașca pentru că plecăm la un nou drum. Clubul nou înființat, care de această dată este un club în subordinea directă a Consiliului Județean, pleacă astăzi la drum. E un proiect pe care ni-l dorim pe termen mediu și lung, un proiect care este al tuturor cetățenilor din Bistrița-Năsăud. Vom avea grijă în continuare, astfel încât clubul să rămână independent. Vom face toate eforturile necesare să asigurăm cele mai bune condiții pentru pregătire și performanță”, a spus presedintele CJ BN, Radu Moldovan.

Acesta a ținut să-i mulțumească, în mod special, handbalistei Valentina Ardean Elisei pentru decizia sa de a se alătura clubului bistrițean.

Activăm într-unul din cele mai puternice campionate ale lumii, ca să ne încadrăm într-un context cât se poate de real. Înainte de a vorbi despre obiective, am vorbit întotdeauna despre progres, am promis progres și cred că până acum l-am înregistrat. Am o echipă extrem de ambițioasă și le mulțumesc că sunt aici și au ales să joace sub sigla Gloria Bistrița. Vom depune toate eforturile posibile ca numele noului club înființat să reprezinte o forță în handbalul românesc”, a declarat anternorul Horațiu Pașca.

Odată debutată „oficial”, echipa de handbal își începe și antrenamentele și meciurile de vară.

Ne pregătim pentru 24 iulie, când vom pleca într-un program de pregătire centralizată la Colibița. În 10 august va fi meciul de prezentare a lotului, în 17-18 august va fi turneul acasă, iar următoarea săptămână vom participa la un turneu de pregătire la Baia Mare”, a mai spus Horațiu Pașca.

În cadrul conferinței de azi s-a anunțat și lansarea site-ului oficial al Clubului Gloria 2018.

 

Marina Coroian

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.