11.4 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Victime în administrația publică din România!

„Blatul PSD-UDMR face victime în administrația publică din România”, avertizează deputatul PMP Ionuț Simionca, subliniind că – pentru a-și asigura majoritatea parlamentară – PSD a cedat nepermis de mult cerințelor UDMR, transformând Codul administrativ într-un act antiromânesc.

În acest fel limba maghiară se va transforma în cea de-a doua limbă oficială a României: mai precis, în localitățile în care cetăţenii aparţinând minorităţilor naţionale au o pondere de peste 20%, toate instituțiile publice au obligația să folosească, în raporturile cu aceștia, limba minorităţii naţionale respective.

„Deci toate aceste instituții vor fi controlate de minorități. Am votat împotriva acestei legi și consider că este nepermis ca actuala putere să promoveze, în Anul Centenar, acte care lezează suveranitatea României…”, mai precizează deputatul Ionuț Simionca.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: