22 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Noutăți în oferta Arome din Călimani: hribi uscați, cireșe, căpșuni, merișoare- congelate

Toamna bate la ușă, iar gospodinele încep să-și umple cămara cu fel și fel de bunătăți. Așa că e momentul să se pună pe rafturi și Arome din Călimani: hribi uscați sau cireșe, căpșuni și merișoare congelate.

Fructe, legume sau plante, atent culese și procesate, pot să îmbogățească orice cămară. Cei de la „Arome din Călimani” folosesc procesul de uscare sau congelare care păstrează timp îndelungat proprietățile acestor bunătăți din grădini sau păduri.

Acum au câteva oferte de nerefuzat:

  • Un kilogram de hribi uscați – 200 de lei
  • Hribi măcinați – 10 lei / 70 gr
  • Cireșe, căpșuni, merișoare – congelate- 15 lei/kg

„Aromele din Călimani” le găsiți la piața locală Produs în Bistrița-Năsăud. Le puteți întâlni și pe rafturile unor magazine din Bistrița care pun în valoare producătorii locali, cum ar fi Cămara Bunicii, Cuptorul lui Buna, Delice Pan și alții.

Pentru orice comandă, mai mică sau mare, îi puteți suna la numărul de telefon 0744.773.885.

Pentru a vedea întreaga ofertă și prețurile intrați pe site-ul lor www.aromedincalimani.ro, iar dacă veți urmări pagina de Facebook ”Arome din Călimani sau cea de Instagram veți fi la curent cu toate noutățile și ofertele, stocurile la anumite produse epuizându-se rapid.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...