1.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Nu a furat „decât o bicicletă”, ca să ajungă acasă! Acum îl paște închisoarea

Un bărbat din Slătinița este acum cercetat pentru furt. Acesta a fost depistat în miez de noapte, pe bicicletă. Luat la rost de oamenii legii, bărbatul a explicat că „doar a luat bicicleta din Bistrița, ca să poată ajunge acasă”.

Poliiștii care patrulau azi-noapte în localitatea Slătinița au văzut un bărbat pe bicicletă. Cum era trecut de ora la care e voie să te plimbi pe afară, oamenii legii l-au luat la întrebări.

Omul, conform declarațiilor sale, se întorcea de la Bistrița. Și cum nu avea cu ce ajunge în Slătinița, „doar a luat o bicicletă ca să aibă cu ce se deplasa”.

Bărbatul a fost sancționat, prejudiciul a fost recuperat, iar bistrițeanul s-a ales cu dosar penal pentru furt, riscând chiar să ajungă după gratii.

„În cursul nopții de 8 ianuarie a.c., lucrători din cadrul Biroului de Ordine Publică au depistat în flagrant un bărbat de 33 de ani din Slătinița care deținea o bicicletă despre care a recunoscut faptul că ar fi sustras-o de pe o stradă din municipiul Bistrița cu intenția de a se deplasa în localitatea de domiciliu. Prejudiciul în valoare de aproximativ 1500 lei a fost recuperat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat” se arată în comunicatul IPJ BN.

 

FOTO – Freepik

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.