21 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

Nu a furat „decât o bicicletă”, ca să ajungă acasă! Acum îl paște închisoarea

Un bărbat din Slătinița este acum cercetat pentru furt. Acesta a fost depistat în miez de noapte, pe bicicletă. Luat la rost de oamenii legii, bărbatul a explicat că „doar a luat bicicleta din Bistrița, ca să poată ajunge acasă”.

Poliiștii care patrulau azi-noapte în localitatea Slătinița au văzut un bărbat pe bicicletă. Cum era trecut de ora la care e voie să te plimbi pe afară, oamenii legii l-au luat la întrebări.

Omul, conform declarațiilor sale, se întorcea de la Bistrița. Și cum nu avea cu ce ajunge în Slătinița, „doar a luat o bicicletă ca să aibă cu ce se deplasa”.

Bărbatul a fost sancționat, prejudiciul a fost recuperat, iar bistrițeanul s-a ales cu dosar penal pentru furt, riscând chiar să ajungă după gratii.

„În cursul nopții de 8 ianuarie a.c., lucrători din cadrul Biroului de Ordine Publică au depistat în flagrant un bărbat de 33 de ani din Slătinița care deținea o bicicletă despre care a recunoscut faptul că ar fi sustras-o de pe o stradă din municipiul Bistrița cu intenția de a se deplasa în localitatea de domiciliu. Prejudiciul în valoare de aproximativ 1500 lei a fost recuperat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat” se arată în comunicatul IPJ BN.

 

FOTO – Freepik

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: