1.2 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 30, 2022

Nu a furat „decât o bicicletă”, ca să ajungă acasă! Acum îl paște închisoarea

Un bărbat din Slătinița este acum cercetat pentru furt. Acesta a fost depistat în miez de noapte, pe bicicletă. Luat la rost de oamenii legii, bărbatul a explicat că „doar a luat bicicleta din Bistrița, ca să poată ajunge acasă”.

Poliiștii care patrulau azi-noapte în localitatea Slătinița au văzut un bărbat pe bicicletă. Cum era trecut de ora la care e voie să te plimbi pe afară, oamenii legii l-au luat la întrebări.

Omul, conform declarațiilor sale, se întorcea de la Bistrița. Și cum nu avea cu ce ajunge în Slătinița, „doar a luat o bicicletă ca să aibă cu ce se deplasa”.

Bărbatul a fost sancționat, prejudiciul a fost recuperat, iar bistrițeanul s-a ales cu dosar penal pentru furt, riscând chiar să ajungă după gratii.

„În cursul nopții de 8 ianuarie a.c., lucrători din cadrul Biroului de Ordine Publică au depistat în flagrant un bărbat de 33 de ani din Slătinița care deținea o bicicletă despre care a recunoscut faptul că ar fi sustras-o de pe o stradă din municipiul Bistrița cu intenția de a se deplasa în localitatea de domiciliu. Prejudiciul în valoare de aproximativ 1500 lei a fost recuperat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat” se arată în comunicatul IPJ BN.

 

FOTO – Freepik

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...