-0.1 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Probleme cu electricitatea, în toată Bistrița!

Bistrițenii s-au apucat să-și scoată electronicele și electrocasnicele din prize, după ce au apărut probleme cu fluxul de electricitate. „Zici că e joc de lumini!” au spus aceștia. Cum explică problema șeful Electrica:

Becurile se stingeau și aprindeau. Electronicele si electrocasnicele se opreau și reporneau. Speriați, Bistrițenii au deconectat de la prize tot ce au putut.

„Zici că era joc de lumini! Așa au facut becurile”, ne-au transmis bistriteni din diferite zone ale orașului.

Problema pare să nu fie de la noi din județ.

„Încă nu se știe ce e. Dar nu e de la noi problema. E ceva avarie pe linia de Transport. Încă așteptăm să vedem ce este și ce se va face. Deci e scăzută tensiunea. Aparatele nu se vor strica. Doar că tensiunea e prea mică. Se va rezolva problema, sperăm,  cât de repede!”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro directorul Electrica, Alexandru Roman.

Se pare că această problemă afectează întreaga Transilvanie.  Pe site ul Electrioca apărut deja informația privind defecțiunea apărută în toate județele din regiunea de Nord.

Conform informațiilor de pe site, în jurul orei 16.30, defecțiunea ar trebui să fie rezolvată.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.