20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

O voluntară de la Ambulanță, salvarea răniților din accidentul de la Feldru

Are puțin peste 1,65 metri, iar aseară, a crescut șansele de supraviețuire ale persoanelor implicate în accidentul rutier și feroviar de la Feldru. Este vorba despre Anamaria Horea, voluntară de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Aseară, Anamaria Horea mergea spre casă, de la muncă, un cabinet medical. Întâmplarea a făcut ca Anamaria să fie chiar a doua mașină care a oprit în urma accidentului rutier de la Feldru, urmat de un accident feroviar. Mai multe despre acest subiect AICI.

Tânăra de 24 de ani nu s-a pierdut cu firea și deși nu avea echipament medical în mașina personală, a făcut tot posibilul să o ajute pe șoferița de 30 de ani și pe soțul său de 40 de ani, din prima mașină implicată în accident. Aceasta este din 2015 și voluntară la Serviciul de Ambulanță Județean, astfel că era obișnuită să se confrunte cu astfel de situații

„Mergeam acasă de la serviciu. Am ajuns, a doua mașină am fost care a ajuns la accident. I-am întrebat dacă sunt conștienți, i-am ținut capul la doamna ca să nu miște. La mașina la care am ajuns eu erau două persoane, una de sex feminin, alta de sex masculin, erau conștienți, am încercat să comunic cu ei, să îi întreb dacă îi doare ceva și i-am ajutat să respire, să stea liniștiți până la sosirea ambulanțelor”, declara Anamaria, care și după sosirea ambulanțelor a rămas și și-a ajutat colegii la îngrijirea victimelor.

Mai multe despre starea pacienților puteți citi AICI.  

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!