4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

O voluntară de la Ambulanță, salvarea răniților din accidentul de la Feldru

Are puțin peste 1,65 metri, iar aseară, a crescut șansele de supraviețuire ale persoanelor implicate în accidentul rutier și feroviar de la Feldru. Este vorba despre Anamaria Horea, voluntară de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Aseară, Anamaria Horea mergea spre casă, de la muncă, un cabinet medical. Întâmplarea a făcut ca Anamaria să fie chiar a doua mașină care a oprit în urma accidentului rutier de la Feldru, urmat de un accident feroviar. Mai multe despre acest subiect AICI.

Tânăra de 24 de ani nu s-a pierdut cu firea și deși nu avea echipament medical în mașina personală, a făcut tot posibilul să o ajute pe șoferița de 30 de ani și pe soțul său de 40 de ani, din prima mașină implicată în accident. Aceasta este din 2015 și voluntară la Serviciul de Ambulanță Județean, astfel că era obișnuită să se confrunte cu astfel de situații

„Mergeam acasă de la serviciu. Am ajuns, a doua mașină am fost care a ajuns la accident. I-am întrebat dacă sunt conștienți, i-am ținut capul la doamna ca să nu miște. La mașina la care am ajuns eu erau două persoane, una de sex feminin, alta de sex masculin, erau conștienți, am încercat să comunic cu ei, să îi întreb dacă îi doare ceva și i-am ajutat să respire, să stea liniștiți până la sosirea ambulanțelor”, declara Anamaria, care și după sosirea ambulanțelor a rămas și și-a ajutat colegii la îngrijirea victimelor.

Mai multe despre starea pacienților puteți citi AICI.  

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!