25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

O bistrițeancă, împlicată într-un accident în Italia! Soțul ei a murit!

Un accident rutier a avut loc marți, în Italia. Doi tineri aflați pe un scuter au intrat sub o mașină. Bărbatul a murit pe loc, iar femeia, bistrițeancă, a ajuns la spital în stare gravă.

Marți, în Italia, o familie de români a fost decimată. Raluca, din Bistrița, și Tudor, din Baia Mare, se întorceau dintr-o mini vacanță, de la mare. Cei doi stăteau de ani buni în Franța și erau căsătoriți de doi ani de zile, neavând copii.

Din nefericire, în drumul spre casă, din Italia în Franța, în Ospedaletti, Tudor ar fi pierdut controlul scuterului, intrând cu acesta sub o mașină ce venea de pe contrasens.

Imagini de la locul accidentului puteți vedea AICI.

Deși aveau cască și Tudor era un motociclist experimentat, bărbatul nu a supraviețuit impactului. Tudor era un împătimit al motoarelor, acum alegând scuterul pentru a se deplasa deoarece își aștepta noua motocicletă.

Bistrițeanca a ajuns la spital în stare gravă, la Sanremo. Ieri a fost transportată în Nice, unde a fost operată la degete.

Familiile celor doi sunt devastate de durere. Formalitățile de repatriere ale lui Tudor încă nu sunt finalizate. Din nefericire, starea precară de sănătate a Ralucăi nu-i va permite să îi fie alături lui Tudor pe ultimul drum.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.