21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

O companie bistrițeană se pregătește să facă fibră optică pentru nemți

Un producător de fibră optică din Bistrița își pregătește extinderea în Germania. În plină pandemie, producătorul care a investit peste un milion de euro într-o fabrică de fibră optică și se pregătește să mai bage 800.000 de euro într-un centru logistic regional, a avut parte de creștere a veniturilor.

În timp ce multe din companiile românești abia rezistă pe piață după un an dezastruos cauzat de pandemia de Covid-19, alții își pregătesc extinderea. Este și cazul celor de la Datacor, care se pregătesc să producă fibră optică pentru nemți.

Potrivit ZF, compania a încheiat 2020 cu venituri de 9,2 milioane de euro, asta în condițiile în care în 2019 cifra de afaceri nu trecea de 8,8 milioane de euro. Pentru anul în curs, CEO Datacor Bogdan Bilegan estimează o creștere cu 15% a cifrei de afaceri.

În ultimii doi ani, Datacor a investit peste un milion de euro în construcția unei noi linii de producție în parcul industrial. De asemenea, producătorul de fibră optică inaugurează anul acesta un centru logistic regional, tot la Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...