1.9 C
Bistrița
joi, decembrie 2, 2021

O firmă bistrițeană cu un angajat a prins un contract de 6 milioane și jumătate de euro pentru deszăpezire la Mureș

O firmă din Bistrița-Năsăud va fi responsabilă pentru deszăpezirea drumurilor naționale din județul Mureș pentru 4 ani. Contractul trece de 6 milioane și jumătate de euro și pe el a pus mâna o firmă cu un singur angajat…

Potrivit ziarului mureșean zi-de-zi.ro, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a atribuit firmei Claro Build SRL din Bistrița un contract de 6 milioane și jumătate de euro.

Pentru acești bani, SRL-ul din Bistrița trebuie să curețe de zăpadă și polei drumurile naționale din Mureș timp de 4 ani. Este vorba despre 11 drumuri naționale, cu o lungime totală de peste 370 de kilometri.

Firma respectivă a fost înființată în 2016 și a avut anul trecut doar un angajat. Se pare că este deținută de aceleași persoane care dețin și Dacia Asphalt SRL. Astfel, nu este exclus ca aceste servicii să fie prestate tot de Dacia Asphalt SRL.

Aceasta din urma a raportat anul trecut o cifră de afaceri de peste 87 de milioane de lei și un profit net de peste două milioane de lei. SRL-ul are totuși 17 angajați. Anii trecuți, Dacia Asphalt SRL s-a ocupat și de deszăpezirea drumurilor naționale din Bistrița-Năsăud, pentru sume importante.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...

NOI locuri de muncă la Betak, Electroplast, IMP România și Leoni

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, ItalTextil Sărata, Panouri Decorative și IMP România (Fosta Netex). Aici este nevoie de operatori și tehnician producție. Oferta completă, mai jos:

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.