21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

PSD BN: Revolta RoMâniei la puterea CÎȚU

România trezește-te! Te-a distrus o gașcă la puterea Cîțu. Scumpiri, abuzuri, împrumuturi colosale, politică barbară, boală, moarte, 0 compasiune, dezbinare și sprijin discreționar, în funcție de culori politice.

Prețurile explodează, la puterea Cîțu. Alimentele de bază și utilitățile sunt aproape de neplătit, facturile fiind enorme, pentru românul ce muncește o lună întreagă.

Lupta politică v-a luat mințile și nici nu v-a trecut prin cap plafonarea lor.

Am putea să te numim criminal, pentru că medicamentele, fără pic de rușine, le trimiteți discreționar, tot în funcție de culori politice. Dar nu o facem, oamenii văd cum ești.

Totuși, unde-i sprijinul pentru oameni?

Unde-i dezvoltarea României?

Prin mesajele confuze, oamenii nu mai știu ce să creadă despre pandemie și pas cu pas, românii se sufocă.

Așadar, România se revoltă la puterea ta, Cîțule! Ai vrut puterea și ai folosit-o să ne distrugi țara, viețile, să ne amanetezi viitorul.

Ca o lovitură de grație, ca răzbunare directă, din fondul de rezervă, în județul Bistrița-Năsăud ai dat 73% din bani primarilor PNL și prietenilor, ca o șpagă pentru că te-au pus Președinte de partid.

Politic, putem înțelege, dar OAMENII, OAMENII cu ce ți-au greșit?

De ce-i pedepsești că nu au ales culoarea ta preferată?

Din fondul de rezervă, în județul Bistrița-Năsăud:

  • 72,78% merg către Primăriile PNL și UDMR (7.131.000 lei)
  • 16,35 % merg către Primăriile PSD (1.603.000 lei)
  • 10,85 % merg spre Consiliul Județean Bistrița-Năsăud (1.063.000 lei)
  • 0 % merg către Primăriile ALDE și alte formațiuni politice (0 lei)

Acest lucru înseamnă, 𝗭𝗘𝗥𝗢 lei 𝗽𝗲 𝗰𝗮𝗽 𝗱𝗲 𝗹𝗼𝗰𝘂𝗶𝘁𝗼𝗿 la Rebra, Dumitra, Livezile, Romuli, Șieu, Sânmihaiu de Câmpie și Telciu.

Pentru Maieru, pe cap de locuitor 6 lei, Tiha Bârgăului – 7.4 lei, Prundu Bârgăului – 7.8 lei, Rodna -7.8 lei, Lechința – 8 lei, Beclean – 8.17 lei, Teaca -8.6 lei, Nimigea 9.2 lei etc.

Însă, pentru comunele PNL, s-au putut da 292,4 lei la Miceștii de Câmpie, Runcu Salvei – 228.1 lei, Urmeniș – 165,5 lei, Ilva Mare – 122.5 lei, Matei – 114.2 lei, Chiochiș – 108.8 lei, Nușeni -108.7 lei, Leșu – 104.8 lei.

Rușine să vă fie !

Pas cu pas, distrugeți România !

Pas cu pas distrugeți localitate cu localitate! România bunului simț se dovedește a fi o țară a nesimțirii condusă de oameni fără principii și fără valori!

Acesta este un strigăt de deșteptare, în fața nedreptăților croite în spatele ușilor obscure, de unde Cîțu și Iohannis fac jocul distrugerii unei țări, țara noastră!

România trezește-te!

Revolta RoMâniei la puterea lui Cîțu ne face și mai #UNIȚIpentruOAMENI

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. cand era PSD si se dadea de 12X mult doar catre primarii din partid si celorlalti mai nimic era mai bine nu ?

    PS : stiu ca nu o sa aprobati comentariul 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: