31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

O întrecere cu mașinile prin Petriș a lăsat doi tineri fără permis! Cei doi s-au ales și cu dosar penal

Doi tineri din Petriș au rămas fără permise și s-au ales și cu dosar penal, după ce s-au întrecut cu mașinile prin sat. Cei doi riscă închisoare de la 3 luni la un an.

Doi tineri de 25 și 27 de ani din Petriș au rămas fără permise ieri, după ce s-au întrecut cu mașinile pe o stradă din localitate.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru „împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”. Potrivit legislației, cei doi riscă închisoare de la 3 luni la un an sau amendă.

„Astfel, polițiștii au stabilit faptul că 2 autovehicule ar fi efectuat o întrecere neautorizată pe o stradă din Petriș. Au fost identificați cei 2 conducători auto, 2 tineri, de 27 de ani, respectiv 25 de ani, din localitate. În baza administrării probatoriului a fost intocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice. Totodată, conducătorilor auto le-au fost reținute permisele de conducere și le-au fost eliberate dovezi înlocuitoare fără drept de circulație”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Foto: Arhivă IPJ

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.