31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

EXTRA: Impact Academies Bistrița îi provoacă pe copii la o Școala de Vară Intensivă și distractivă! Cursuri de programare, animații, jocuri, Minecraft sau Roblox

Impact Academies Bistrița organizează o Școală de Vară Intensivă, destinată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. Se oferă programe de 5 sau 10 zile, pe toată durata vacanței de vară. Cum vă puteți înscrie copiii:

Ocazie specială, la Impact Academies Bistrița! Pe toată durata vacanței de vară, aici se organizează tabere speciale de IT.

Părinții și copiii pot să opteze pentru programe de 5 sau 10 zile. Fiecare zi are o durată de 4 ore. În timpul acestora, copiii nu vor sta doar la calculator, ci vor participa și la activități recreaționale interactive.

Tematicile Școlii de Vară Intensive includ:

  • Programarea Jocurilor și a Roboților: Introducere în programare prin interactiunea cu lumea roboteilor
  • Minecraft: De la Hobby la Învățare: Utilizarea popularului joc Minecraft pentru a învăța concepte de programare și design.
  • Minecraft în Scratch: Crearea de proiecte interactive în Scratch folosind elemente din Minecraft.
  • Dezvoltarea Aplicațiilor Mobile: Introducere în dezvoltarea de aplicații pentru dispozitive mobile.
  • Crearea de Lumi și Aventuri în Roblox Studio: Design și programare de jocuri în platforma Roblox.
  • Crearea Site-urilor Web și Design Grafic: Fundamentele creării și designului de site-uri web.
  • Crearea unui Metavers, Design de Jocuri și Lumi Virtuale în The Sandbox: Explorarea conceptelor de metavers și design de jocuri în The Sandbox.
  • Curs de Programare Tynker pentru Copii: Învățarea programării prin intermediul platformei Tynker.
  • Crearea de Animații și Jocuri în 2D: Fundamentele creării de animații și jocuri bidimensionale.
  • Crearea Jocurilor în GDevelop: Dezvoltarea de jocuri utilizând platforma GDevelop.

Pentru înscrieri și mai multe informații accesați linkul: https://impactacademiesro.com/bistrita/summercamp 

 

Detalii suplimentare puteți primi și dacă sunați la numărul de telefon 0728 811 154.

Nu ratați oportunitatea de a oferi copiilor o vară plină de învățare și distracție, într-un mediu interactiv și educativ!

Înscrieți-vă acum pentru a asigura locul copilului dumneavoastră la Impact Academies Bistrița”, au transmis inițiatorii acestui demers.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.