17.8 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

O mămică ce a născut recent are nevoie URGENTĂ de sânge!

Roxana este din Beclean. De curând a născut și au avut loc unele complicații. Aceasta se află în stare gravă la spital, în Cluj Napoca! Aceasta are grupa de sânge ce poate primi de la oricare altă grupă.

E momentul să fiți eroi!

De data aceasta pentru o mămică, de 31 de ani, din Beclean. Aceasta a adus pe lume un copilaș, de curând. La naștere însă, au existat complicații, pierzând foarte mult sânge.

Acum este internată la Chirurgie 1, în Cluj Napoca.

Roxana are grupa de sânge AB4, așa că poate primi sânge de la oricare altă grupă.

Cei care doriți să o ajutați, sunteți așteptați la Centrul de Transfuzii. Să menționați doar că e pentru Roxana Dragoș Găurean, de la Chirurgie 1, Cluj Napoca.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!