1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

O minoră a oprit primul echipaj de poliție pe care l-a văzut pentru a-și salva surioarele din mâna tatălui agresiv

O fată de 15 ani a fugit ieri spre un echipaj al poliției rutiere și le-a cerut ajutorul deoarece tatăl ei o bătea. Oamenii legii au chemat colegii de la ordine publică și în casă au mai găsit două fetițe bătute. Mama era în stare de ebrietate.

O întâmplare neobișnuită ieri, în Bistrița.

O fată de 15 ani a alergat spre primule chipaj de poliție pe care l-a văzut, pentru a cere ajutor.

Polițiștii erau de la Serviciul Rutier. Au intervenit de urgență, dar pentru că fata era agresată de tată, au solicitat intervenția și a polițiștilor de la Ordine Publică.

În casă au găsit și pe celelalte două surori ale fetei, de 3 și 14 ani, dar și pe mama acestora…în stare de ebrietate.

”În urma evaluării situației la fața locului, polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis ordine de protecție împotriva ambilor părinți, iar tatăl fetelor, un bărbat de 42 de ani din Viișoara, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru violență în familie. Ieri,19 august, acesta a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar. Pentru protejarea minorelor a fost solicitat sprijinul reprezentanților Serviciului de Protecție și Asistență Socială din cadrul primăriei Bistrița. Totodată, polițiștii au sesizat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, în vederea luării măsurilor de protecție necesare protejării celor trei fete care în prezent se află în grija unei rude. Polițiștii Biroului de Ordine Publică monitorizează cazul și efectuează în continuare cercetări pentru violență în familie” transmit reprezentanții IPJ BN.

ALTE DOUĂ CAZURI DE VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE

Ieri și azi, polițiștii au mai intervenit la alte două cazuri de violență în familie.

  1. La data de 19 august a.c., o femeie de 32 de ani, din Cristeștii Ciceului a solicitat prin 112 sprijinul polițiștilor, întrucât a fost agresată de concubin. Au intervenit polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș, iar la fața locului a fost identificat agresorul, un bărbat de 38 ani, din Cristeștii-Ciceului. Pentru protejarea femeii, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal pentru violență în familie. Situația conflictuală este în continuare monitorizată.
  2. astăzi,  20 august, în jurul orei 01:40, o femeie de 41 ani care se afla la domiciliul ei din  Feldru a sesizat prin 112 faptul că a fost agresată de concubin. Au intervenit polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud care l-au identificat pe agresor în persoana unui tânăr de 27 de ani, din Poiana Ilvei, iar cu ocazia primelor verificări au constatat faptul că, din cauza unor neînțelegeri și a geloziei, tânărul i-ar fi aplicat mai multe lovituri, cu un cuțit, în zona mâinilor și picioarelor. Femeii i-au fost acordate îngrijiri medicale, însă a refuzat transportarea la spital. Polițiștii monitorizează starea conflictuală și continuă cercetările pentru violență în familie.

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...