1.2 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 30, 2022

O petrecere la un local din Telciu s-a lăsat cu dosar penal, după ce două persoane s-au infectat cu Covid-19

Reprezentanții unui local din Telciu s-au ales cu dosar penal, după ce în luna iulie au organizat mai multe petreceri, iar în urma uneia dintre ele doi participanți s-au infectat cu Covid-19.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud a deschis ieri un dosar penal pentru zădărnicia combaterii bolilor. În premieră, vizată e o societate comercială. Este vorba despre Pavsig Company SRL, care are punct de lucru în Telciu.

Se pare că nu prea s-au respectat prevederile legale referitoare la prevenirea răspândirii pandemiei cu Covid-19 și două persoane s-au infectat după ce au luat parte la petreceri.

„În cursul lunii iulie 2020, reprezentanții SC Pavsig Company SRL au organizat evenimente private tip petreceri/botezuri/cununii, la punctul de lucru al societății pensiune/restaurant din sat Telciu, cu încălcarea prevederilor legale referitoare la prevenirea răspândirii pandemiei cu noul coronavirus, iar urmare a unui astfel de eveniment, două persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus”, precizează reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, într-un comunicat de presă.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...