12.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

S-au afișat REZULTATELE la examenul de Titularizare. O singură notă de 10, în Bistrița-Năsăud

S-au dat publicității rezultatele la examenul de Titularizare, înainte de constestații. S-a obținut o singură notă de 10, în Bistrița-Năsăud. Jumătate din candidați au obținut note peste 7, transmite Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud.

Ministerul Educației și Cercetării a publicat pe site-ul titularizare.edu.ro rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă în concursul pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar, sesiunea 2020. 

Înainte de înregistrarea contestațiilor, în Bistrița-Năsăud 58,4% dintre cadrele didactice au luat note peste 7. 

Un singur candidat a obținut nota 10 la disciplina Limba și literatura română, pedagogia preșcolară și metodica desfășurarii activităților instructiv-educative în grădinița de copii.

269 de candidați au obținut note între 7 și 9,99. 

La proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar s-au prezentat 461 candidați din totalul de 571 de candidați înscriși.

2 candidați au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă și nu vor fi repartizați pe posturi didactice în anul școlar 2020-2021.

Candidații nemulțumiți de note pot depune contestații, la sediul Inspectoratului Școlar Bistrița-Năsăud. Contestațiile pot fi transmise și prin mijloace electronice, astăzi, 4 august, până la ora 21:00. Contestațiile se pot depune și mâine, 5 august, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se afișează la sediul ISJ Bistrița-Năsăud și pe site-ul menționat anterior, în 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte). Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), este necesară minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line. Acestea vor fi organizate de Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud în intervalul 12 – 14 august.

Detalii suplimentare referitoare la rezultatele examenului de Titularizare sunt disponibile AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: