20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

S-au afișat REZULTATELE la examenul de Titularizare. O singură notă de 10, în Bistrița-Năsăud

S-au dat publicității rezultatele la examenul de Titularizare, înainte de constestații. S-a obținut o singură notă de 10, în Bistrița-Năsăud. Jumătate din candidați au obținut note peste 7, transmite Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud.

Ministerul Educației și Cercetării a publicat pe site-ul titularizare.edu.ro rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă în concursul pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar, sesiunea 2020. 

Înainte de înregistrarea contestațiilor, în Bistrița-Năsăud 58,4% dintre cadrele didactice au luat note peste 7. 

Un singur candidat a obținut nota 10 la disciplina Limba și literatura română, pedagogia preșcolară și metodica desfășurarii activităților instructiv-educative în grădinița de copii.

269 de candidați au obținut note între 7 și 9,99. 

La proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar s-au prezentat 461 candidați din totalul de 571 de candidați înscriși.

2 candidați au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă și nu vor fi repartizați pe posturi didactice în anul școlar 2020-2021.

Candidații nemulțumiți de note pot depune contestații, la sediul Inspectoratului Școlar Bistrița-Năsăud. Contestațiile pot fi transmise și prin mijloace electronice, astăzi, 4 august, până la ora 21:00. Contestațiile se pot depune și mâine, 5 august, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se afișează la sediul ISJ Bistrița-Năsăud și pe site-ul menționat anterior, în 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte). Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), este necesară minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line. Acestea vor fi organizate de Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud în intervalul 12 – 14 august.

Detalii suplimentare referitoare la rezultatele examenului de Titularizare sunt disponibile AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!