4.1 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

O piesă a trupei Hara, finalistă într-unul dintre cele mai mari concursuri din SUA. Lenny Kravitz, Alicia Keys și Gwen Stefani sunt în juriu

O piesă a trupei Hara a ajuns în finala unuia dintre cele mai importante concursuri de creație muzicală din Statele Unite ale Americii. Aceasta a fost selectată, alături de alte 4, din câteva mii de piese care au participat la categoria sa.

Piesa „Ar ti trebuit” a celor de la Hara a ajuns în finala unuia dintre cele mai mari concursuri de creație muzicală din SUA – Song of the Year. Din juriul concursului fac parte Lenny Kravitz, Steven Tyler (Aerosmith), Gwen Stefani sau  Alicia Keys.

„Piesa noastră „Ar fi trebuit” este finalistă într-unul dintre cele mai mari conursuri internaționale de creație muzicală din SUA, „Song of the Year”! Asta înseamnă că e în primele 5 piese (din câteva mii) la categoria ei și va fi trimisă spre producători și label-uri internaționale! Se pare că „Ar fi trebuit” să îi facem și o variantă în engleză, dar nu cred că e târziu nici acum”, a precizat solistul trupei Flavius Buzilă.

Trupa Hara are deja peste două decenii de existență, fiind înființată în anul 2000 de profesorul bistrițean de engleză Flavius Buzilă. În urmă cu 10 ani, trupa a compus inclusiv imnul Colegiului Național „Liviu Rebreanu”, pe care l-a cântat cu ocazia sărbătoririi centenarului liceului.

Foto: Flavius Buzilă

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: