1.2 C
Bistrița
vineri, decembrie 8, 2023

ADI Deșeuri: Miercuri, 3 august, în Bistrița și localitățile componente se colectează deșeurile reciclabile din hârtie / carton

ADI Deșeuri și Supercom Bistrița transmite locuitorilor din Bistrița și localitățile componente că mâine, 3 august 2022, se colectează sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton.

Programul de colectare a sacului albastru va începe mâine, 3 august, la ora 8.00. Astfel încât  cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei.

Având în vedere acest aspect, este posibil pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă mai târziu.

Vă rugăm să NU AMESTECAȚI deșeurile reciclabile între ele și SĂ RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare.

De asemenea, vă rugăm să respectați programul de colectare. NU SCOATEȚI alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul verde.

Miercuri, 3 august, se va colecta STRICT sacul albastru, pentru a evita suspiciunea de amestecare a deșeurilor la colectare.

Puteți consulta noul program de colectare pentru fiecare localitate din județ pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom”, a transmis ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...