8 C
Bistrița
duminică, martie 26, 2023

O polițistă acuză un jandarm că a încercat să o calce cu mașina. Totul are în spate o poveste de dragoste

O polițistă de la Secția Petru Rareș acuză un jandarm de la Sîngeorz-Băi că a încercat să o calce cu mașina, chiar în ziua votului, când păzea o secție de votare din Ciceu Mihăiești.

Incidentul a avut loc în ziua votului, la o secție de votare din localitatea Ciceu Mihăiești. Agenta, care lucrează la Secția de Poliție Petru Rareș, fusese repartizată acolo pentru a asigura paza secției de votare.

După-masă, în jurul orei 18:00, la secția de votare a venit fostul soț al femeii, un jandarm din Sîngeorz-Băi. Cei doi au împreună o fetiță de 6 ani și au divorțat în primăvara acestui an, însă polițista a mărturisit pentru Bistrițeanul.ro că este terorizată de atunci de acesta, atât ea, cât și familia sa.

Bărbatul a venit la secția de poliție pe care o păzea fosta soție cu mașina personală, iar după un schimb acid de replici, a dat cu spatele cu autoturismul și ar fi lovit-o în mână pe agentă, cu o oglindă laterală. La scurt timp după, jandarmul a părăsit zona.

Polițista a primit îngrijiri medicale, având nevoie de 3-4 zile pentru a se recupera. Aceasta a depus plângere penală, jandarmul fiind cercetat pentru ultraj, întrucât agenta era în timpul serviciului când a fost agresată. De asemenea, tânăra a obținut și un ordin de protecție.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...