25 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

O postare buclucașă pe Facebook a purtat-o pe Doina Pană la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării

Deputatul Doina Pană a dat explicații astăzi la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după ce un alt deputat i-a făcut plângere pentru discriminare. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, aceasta ar fi comparat membrii Diasporei cu „huligani violenți cu dotare paramilitară”. Cum a comentat Doina Pană:

La începutul acestei luni, deputatul USR Cristina Iurișniți a depus o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, pe numele altui deputat bistrițean: Doina Pană.

Cristina Iurișniți face referire la o postare de-a deputatului PSD pe pagina personală de Facebook, în care ar compara membrii Diasporei prezenți la protestul din 10 august cu „huligani violenți cu dotare paralimitară”.

Astăzi, deputatul Doina Pană s-a prezentat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru a oferi explicații.

„E vorba despre o postare pe care am făcut-o pe pagina mea personală de Facebook, referitor la toate incidentele de la mitingul din 10 august. Am fost revoltată, pentru că i se punea în cârca Diasporei tot ce se întâmpla acolo. Pentru mine era foarte clar că nu era Diaspora. M-a surprins (n.r. plângerea), vă spun cinstit. Eu sunt o persoană cu valori profund democratice și nu am discriminat pe nimeni”, a declarat Doina Pană, pentru Digi24.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!