-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

O primărie din județ strânge ajutoare pentru Ucraina, iar o asociație își pune la dispoziție campusul pentru refugiați

Primăria Năsăud se numără printre primele instituții din județ care a reacționat și organizează o campanie de strângere de ajutoare pentru Ucraina. De asemenea, o asociație își pune la dispoziție campusul pentru a-i găzdui pe refugiați.

Primăria Năsăud se numără printre primele instituții care reacționează și organizează o campanie de strângere de ajutoare pentru Ucraina. Donațiile se adună la Centrul de zi pentru vârstnici din Năsăud, de luni până vineri, între orele 8:00 și 16:00.

„Se pot dona produse alimentare neperisabile (nu produse preparate) și lenjerii de pat, pături sau pilote nou sau puțin uzate, dar cel mai important curate. Nu se primesc haine, produse neconforme, murdare sau uzate”, precizează primarul orașului Năsăud.

Și cei de la Tășuleasa Social au reacționat și anunță pe pagina lor de Facebook că vor primi persoane refugiate din Ucraina. Mai mult, asociația anunță că are sprijinul Die Johanniter, organizație cu tradiție de peste 80 de ani în a oferi ajutor la catastrofe și război:

„Campusul nostru este pregătit să primească între 20 și 30 de persoane refugiate din Ucraina și avem cunoștințe și sprijinul necesar de la cel mai important partener internațional al nostru, Die Johanniter, pentru a ști să facem față unei asemenea situații. Organizația Die Johanniter are peste 80 de ani de experiență în a oferi ajutor la catastrofe și război”, notează Tășuleasa Social.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: