20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

O replică a celebrului vapor Titanic – vedeta expoziției de primăvară Brickenburg destinată fanilor LEGO®

Primele zile de vacanță ale copiilor le aduce o bucurie în plus! Expoziția de primăvară Brickenburg, destinată fanilor LEGO®, se deschide azi la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud!

Expozițiile Lego organizate de Asociația Brickenburg rămân un eveniment de se bucură, cu siguranță, toate generațiile!  Nici în această primăvară nu putea lipsi.

Membri îndrăgitei asociații au pregătit pentru această ediție modele inspiraționale având ca temă transportul feroviar și maritim.

„Vă provocăm la o călătorie în fabuloasa lume a jocului și creativității însoțiți de machete reprezentând trenuri și vapoare.

Piesa de rezistență din acest an este macheta faimosului vapor Titanic! O replică de 1,35 de metri lungime, peste 9.000 de piese în componență și o incredibilă atenție la detalii!

Titanicul din Lego are piscine, bărci de salvare, punți multiple, macarale de marfă și alte caracteristici funcționale precum ancore sau pistoane.

Veți avea ocazia să le descoperiți între 14 și 17 aprilie 2022, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud!”, au transmis organizatorii. 

Spre bucuria tuturor, în acest s-a redeschis zona de joacă. Astfel încât cei care se simt inspirați și vor să pună mâna la treabă, vor putea să construiască propriile mini creații! 

Din acest an, organizatorii reiau tradiția de a amenaja, într-un colț al expoziției, mult îndrăgita zonă de joacă și modelare LEGO®!

Program de vizitare a expoziției: 14-17 aprilie 2022, în intervalul orar 10.00-18.00

 

Prețul unui bilet este echivalent cu prețul biletului de acces în muzeu + 2 lei / vizitator pentru  accesul în Expoziția de primăvară Brickenburg.

Organizatori: Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și Asociația Brickenburg

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!