25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

O replică a celebrului vapor Titanic – vedeta expoziției de primăvară Brickenburg destinată fanilor LEGO®

Primele zile de vacanță ale copiilor le aduce o bucurie în plus! Expoziția de primăvară Brickenburg, destinată fanilor LEGO®, se deschide azi la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud!

Expozițiile Lego organizate de Asociația Brickenburg rămân un eveniment de se bucură, cu siguranță, toate generațiile!  Nici în această primăvară nu putea lipsi.

Membri îndrăgitei asociații au pregătit pentru această ediție modele inspiraționale având ca temă transportul feroviar și maritim.

„Vă provocăm la o călătorie în fabuloasa lume a jocului și creativității însoțiți de machete reprezentând trenuri și vapoare.

Piesa de rezistență din acest an este macheta faimosului vapor Titanic! O replică de 1,35 de metri lungime, peste 9.000 de piese în componență și o incredibilă atenție la detalii!

Titanicul din Lego are piscine, bărci de salvare, punți multiple, macarale de marfă și alte caracteristici funcționale precum ancore sau pistoane.

Veți avea ocazia să le descoperiți între 14 și 17 aprilie 2022, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud!”, au transmis organizatorii. 

Spre bucuria tuturor, în acest s-a redeschis zona de joacă. Astfel încât cei care se simt inspirați și vor să pună mâna la treabă, vor putea să construiască propriile mini creații! 

Din acest an, organizatorii reiau tradiția de a amenaja, într-un colț al expoziției, mult îndrăgita zonă de joacă și modelare LEGO®!

Program de vizitare a expoziției: 14-17 aprilie 2022, în intervalul orar 10.00-18.00

 

Prețul unui bilet este echivalent cu prețul biletului de acces în muzeu + 2 lei / vizitator pentru  accesul în Expoziția de primăvară Brickenburg.

Organizatori: Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și Asociația Brickenburg

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.