16.8 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

O tânără de 23 de ani din Ivăneasa și-a snopit în bătaie soțul, cu o coadă de mătură

O tânără de 23 de ani din Ivăneasa și-a luat la bătaie soțul cu o coadă de mătură. Deși a ieșit șifonat bine din tot conflictul, bărbatul a refuzat să depună plângere la poliție și să ceară un ordin de protecție împotriva soției sale.

Incidentul s-a petrecut vineri, în satul Ivăneasa din comuna Ilva Mare. Potrivit mesager24.ro, totul ar fi pornit de la faptul că bărbatul a hrănit animalele din gospodărie, fără să-și consulte soția.

Femeia și-a ieșit din minți, a luat o coadă de mătură și a început să-și lovească soțul, de față cu fetița lor de un an și jumate. Polițiștii, care au intervenit pentru aplanarea conflictului, o cercetează pentru violență în familie.

„Din primele date, un bărbat de 34 de ani, din localitate, ar fi fost agresat fizic de către soția acestuia în urma unui conflict spontan. În urma agresiunii bărbatul a refuzat transportul la spital, refuzând totodată și emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva femeii. Polițiștii continua cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de violenta în familie”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro, Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Foto: Arhivă

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Ha ha… ! Tare… ! Bine i-a facut ! No… asa le trebuie tuturor celor care se ocupa de lucruri ” slabe ” in raport cu familia sa ! Bine i-a fact , ca nu l-a ” croit ” degeaba … ! No, aia DA FEMEIE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: