25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

VIDEO – Turc: Facem parcări unde găsim locuri! Vreo 25, pe malul Bistriței!

Municipalitatea a decis să amenajeze locuri de parcare inclusiv pe malul Bistriței. Ar fi vorba de aproximativ 25 de locuri de parcare, iar lucrările vor începe în această toamnă.

Problema parcărilor în Bistrița este tot mai dureroasă, odată cu proiectele de mobilitate urbană care se derulează. Astfel, pentru cele aproximativ 3.000 de locuri de parcare care dispar trebuie găsite soluții.

Unde găsim puțin loc, facem parcări. Ne bucurăm de 5 parcări, de 10, de câte găsim loc să facem. În Bistrița este o mare problemă cu terenurile!” – a declarat Ioan Turc, într-o conferință de presă.

Primarul Bistriței a explicat că în această toamnă vor apărea 25 de locuri de parcare pe malul Bistriței.

Avem un proiect pentru realizarea de locuri de parcări pe malul Bistriței. Am identificat o zonă unde, cu puține lucrări de consolidare, vom putea amenaja aproximativ 25 de locuri noi de parcare” – a explicat Ioan Turc în cadrul unei conferințe de presă.

Care este exact locația vizată, în aflați urmărind video de mai jos:

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Pe malul Bistritei trebuie amenajat un loc de promenada, nu parcari.
    Unde este loc trebuie facute parcari subterane si supraterane, cate 2-3-4 etaje, ca sa tina cateva sute de masini fiecare. Cum e in Vest.
    Sunt bune si peticele de asfalt pentru cateva masini, dar sunt mult prea putin.
    Trebuie sa pregatim orasul pentru traficul de peste 5-10 ani, nu e suficient sa gandim pentru nevoile de azi.
    Obligati blocurile noi care se construiesc sa aiba la subsol cate 3 locuri de parcare pentru fiecare apartament.

  2. Poi fostele centrale termice tot zac în bălări cresc copaci pe Ele ceea din spate de la fostul restaurant bulevard ceea de pe sucevei ,Năsăudlui ,cerbului tot le lăsăm si dăm din coate ,măi oamenii mai ieșiți și în teren simțiti pulsul străzi ,că la cafeluță doar statistici vorbă multă .fapte nu vorbe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...