21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

OAMENI din BN: Tanti Maria vine de 21 de ani din Cepari la Bistrița, cu legume proaspete

Tanti Maria are 68 de ani și vine în fiecare zi de miercuri și sâmbătă din Cepari, la Bistrița. Vinde  legume proaspete din grădină proprie, iar sâmbătă aduce și lapte proaspăt.

S-au scumpit tare mult taxele în piață și ne mai și amendează. Nu-mi mai permit să vând acolo. Mi-am găsit aici locul și deja mă știe lumea. În fiecare zi de miercuri și sâmbătă mă găsesc aici. Sâmbăta am și lapte proaspăt…!”, ne-a mărturisit tanti Maria.

Aduce de 21 de ani legume proaspete din grădină proprie la Bistrița. În ultima vreme, poate fi găsită la Lamă. Chiar dacă locuiește în Cepari, distanța nu e un impediment.

Mai vin și cu autobuzul, mă mai iau oamenii și la ocazie. E bine, slavă Domnului. Cât ne dă El sănătate și putere de lucru’, toate-s bune…”, ne-a mai povestit tanti Maria.

Are 12 copii și muncește în continuare zi de zi, pentru a avea o grădină întreținută.

Muncesc foarte mult până aduc legumele spre vânzare. Le ud, le plivesc, le culeg și le curăț. E o muncă continuă și nu vreau să stropesc cu niciun erbicid, să fie 100% bio…”, ne-a explicat tanti Maria.

Patrisia Moldovan
Patrisia Moldovan
Patrisia Moldovan este studentă în anul întâi la Facultatea de Știinte Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Jurnalism și la Facultatea de Istorie si Filosofie, specializarea Studii de securitate - la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: