17.4 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Olimpiada Inocenților, mâine, la Bistrița: O zi dedicată prieteniei și bucuriei de a fi împreună

Ajunsă la a XIV-a ediție, Olimpiada Inocenților va avea loc mâine, 18 mai 2023, în piațeta din fața Palatului Culturii și în Parcul Regele Mihai I Bistrița.

Voluntarii Fundației Inocenți Bistrița ne invită mâine să celebrăm câteva ore în parc, alături de copiii cu nevoi speciale. 

„Va fi o zi dedicată bucuriei, prieteniei și lui împreună”. O zi pe parcursul căreia copiii cu nevoi speciale, alături de zeci de voluntari Inocenți, vor participa la numeroase activități – unele mai interesante și mai distractive ca altele”, au anunțat organizatorii. 

Scopul principal al evenimentului este să combată riscul de excluziune socială a copiilor și tinerilor cu dizabilități.

Suntem invitați așadar să-i sprijinim să se implice în evenimentele cu caracter cultural și de petrecere a timpului liber.

Voluntarii Inocenți Bistrița au pregătit probe sportive adaptate pentru copiii cu dizabilități. Nu vor lipsi nici probele artistice. Copiii vor avea ocazia să danseze, să cânte, să-și împărtășească poezii și impresii. Se vor organiza inclusiv ateliere de pictură și desen sau standuri de picturi pe față.

Toate sunt pregătite cu mare atenție, pentru toți participanții. Pentru că – da, noi avem puterea de a-i transforma pe copii în adevărați eroi! Așa că hai și tu alături de noi, pe 18 mai, la Olimpiada Inocenților!”, au transmis voluntarii Fundației Inocenți Bistrița. 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.