12.4 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

OMENIE: Căutat cu ”disperare” de un polițist și un jandarm și salvat de la suicid

O femeie din Italia a sunat disperată la 112, anunțând că fratele ei, din Beclean, vrea să-și pună capăt zilelor. Un polițist și un jandarm care au preluat cazul au DAT TOTUL, chiar depășindu-și atribuțiile. Și au reușit să-l găsească și să-l convingă să trăiască!

Ieri, un apel la 112 venea tocmai din Italia. O femeie anunța poliția că fratele ei, din Beclean, tocmai își luase rămas bun, cu intenția de a se sinucide.

Problemele vieții îl doborâseră pe bărbatul de 37 de ani, așa că acesta nu mai vedea nicio cale de scăpare, decât o funie.

Cazul a fost preluat de agentul șef adjunct de poliție Pop H. G. din Beclean, de la Compartimentul Proximitate, și plutonierul major Mureșan M. din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

Cei doi au verificat toate locurile pe care femeia le indicase: de la domiciliu la locațiile pe care acesta le frecventa. Plus locurile în care bărbatul ar fi putut să-și pună capăt zilelor.

În tot acest timp, cei doi îl sunau constant pe telefon, până când, într-un final, beclenarul a răspuns. Cei doi au reușit să stabilească o întâlnire cu el.

Deși îmbrăcați în uniformă, polițiștul și jandarmul au reușit să-l convingă pe bărbat că și ei sunt oameni. Beclenarul și-a deschis sufletul în fața celor doi, iar întâlnirea a fost benefică.

Bărbatul a renunțat la intenția de a se sinucide, reușind să vadă o licărire de speranță. Acesta a rămas în contact cu oamenii legii care, ieri, i-au devenit prieteni.

Felicitări celor doi!

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Mai oameni buni, nimeni nu-si doreste sa aiba in familie un astfel de ” persoana cu probleme psihice ” ( sa nu-i zic ” nebun ” … ptr ca asta este la urma urmei… ) dupa care efectiv nu poti sta permanent dupa el, de paza lui, ori sa-l ti legat/incatusat de mana ta . Il salvezi astazi, maine… poimaine… dar intr-o zi cand ” prinde ocazia ” tot o va face .
    Cel mai bine este internarea lui intr-un centru de boli psihice si tinut acolo sub supraveghere ( si sedare ) medicala , apoi cate zile o avea… ori ramane la faza aia ( ca de vindecat nu se mai vindeca in veci amin … ) , ori se duce ” dincolo „… fara ca cineva sa-i doreasca neaparat asta. Tinut acasa, este vai si amar de familia care-l are. Dooooamne asculta-ne ” glasul si rugaciunile ” si fereste-ne de astfel de necazuri pe cap, pe familie, pe toti cei din jurul acestuia , ca n-avem pe cine ne supara !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...