27.7 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

OMENIE: Căutat cu ”disperare” de un polițist și un jandarm și salvat de la suicid

O femeie din Italia a sunat disperată la 112, anunțând că fratele ei, din Beclean, vrea să-și pună capăt zilelor. Un polițist și un jandarm care au preluat cazul au DAT TOTUL, chiar depășindu-și atribuțiile. Și au reușit să-l găsească și să-l convingă să trăiască!

Ieri, un apel la 112 venea tocmai din Italia. O femeie anunța poliția că fratele ei, din Beclean, tocmai își luase rămas bun, cu intenția de a se sinucide.

Problemele vieții îl doborâseră pe bărbatul de 37 de ani, așa că acesta nu mai vedea nicio cale de scăpare, decât o funie.

Cazul a fost preluat de agentul șef adjunct de poliție Pop H. G. din Beclean, de la Compartimentul Proximitate, și plutonierul major Mureșan M. din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

Cei doi au verificat toate locurile pe care femeia le indicase: de la domiciliu la locațiile pe care acesta le frecventa. Plus locurile în care bărbatul ar fi putut să-și pună capăt zilelor.

În tot acest timp, cei doi îl sunau constant pe telefon, până când, într-un final, beclenarul a răspuns. Cei doi au reușit să stabilească o întâlnire cu el.

Deși îmbrăcați în uniformă, polițiștul și jandarmul au reușit să-l convingă pe bărbat că și ei sunt oameni. Beclenarul și-a deschis sufletul în fața celor doi, iar întâlnirea a fost benefică.

Bărbatul a renunțat la intenția de a se sinucide, reușind să vadă o licărire de speranță. Acesta a rămas în contact cu oamenii legii care, ieri, i-au devenit prieteni.

Felicitări celor doi!

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Mai oameni buni, nimeni nu-si doreste sa aiba in familie un astfel de ” persoana cu probleme psihice ” ( sa nu-i zic ” nebun ” … ptr ca asta este la urma urmei… ) dupa care efectiv nu poti sta permanent dupa el, de paza lui, ori sa-l ti legat/incatusat de mana ta . Il salvezi astazi, maine… poimaine… dar intr-o zi cand ” prinde ocazia ” tot o va face .
    Cel mai bine este internarea lui intr-un centru de boli psihice si tinut acolo sub supraveghere ( si sedare ) medicala , apoi cate zile o avea… ori ramane la faza aia ( ca de vindecat nu se mai vindeca in veci amin … ) , ori se duce ” dincolo „… fara ca cineva sa-i doreasca neaparat asta. Tinut acasa, este vai si amar de familia care-l are. Dooooamne asculta-ne ” glasul si rugaciunile ” si fereste-ne de astfel de necazuri pe cap, pe familie, pe toti cei din jurul acestuia , ca n-avem pe cine ne supara !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...